Pun Mesec u Jarcu

Pun Mesec u Jarcu je odraz energije ozdravljenja, planiranja i nove strategije. Vreme punog Meseca pruža veću jasnoću i tada se odbacuje sve ono što više nije potrebno. To je idealan period za oslobađanje negativnih misli ili određenih ograničenja. Pun Mesec u Jarcu označava prepoznavanje pobede i svih prepreka u poslovanju i materijalnim stvarima.

Jarac je znak organizacije, odlične koncentracije, odgovornosti i dostojanstva. Ovaj zodijački znak vlada desetom kućom u astrologiji koja se odnosi na društveni status, veštine, ambicije, profesionalni uspeh, slavu, javni život. Dakle, glavni moto ovog znaka zodijaka odnosi se na korišćenje resursa i izgradnju.

Razdoblje u kome se dešava pun Mesec u Jarcu smatra se veoma moćnom energijom koja stavlja u fokus uspostavljanje ravnoteže i odbacivanje beznađa, straha, frustracija. Da bi došli do pozitivnog pomaka i pronalaženja rešenja u aktuelnom periodu veoma je važno odrediti cilj i usmeriti svoju energiju na jasniji način.

Kroz restrukturiranje ideja možemo poboljšati svoje vidike i pronaći nove oblike kreativnog izražavanja. Pun Mesec u Jarcu je sjajna prilika da se savladaju unutrašnji strahovi, naprave bolji međuljudski odnosi i materijalizuju ciljevi koji se odnose na finansijski aspekt života.

Ovaj period smatra se veoma važnim, a učinak punog Meseca u ovom zemljanom znaku ukazuje da valja uzeti u obzir nove načine i mogućnosti za ostvarenje pomaka. Tada treba pokrenuti sve one projekte koji se vezuju za poboljšanja u području doma, karijere i opšte stabilnosti. To je takođe vreme kada treba raditi na popravljanju vitalnosti i zdravlja. Pun Mesec u Jarcu uvek podstiče veću odgovornost i sudelovanje u radu.

U periodu kada je aktuelan pun Mesec u Jarcu treba težiti izgradnji novih poslovnih planova, boljem načinu organizovanja i svemu onome što se tiče finansija. Međutim, to nije povoljan period za kupovinu luksuznih stvari ili nepotrebna ulaganja.

Pun Mesec u Jarcu naglašava pitanja vezana za segment društva, moći, statusa, posla, upravljanja, zakona.  Njegov uticaj je posebno važan za one osobe koje se susreću sa dilemom na poslu ili izazovima u projektima. To je vreme kada pojedinac može osećati veću želju za transformacijom i promenom. Pun Mesec u Jarcu daje dosta podsticaja za akciju, više posvećenosti sopstvenim nadama i ambicijama.

Jarac je zemljani znak koji se vezuje za dobru promišljenost i praktičnost u delovanju, a pun Mesec  ovde nam pomaže da donesemo bolje odluke, savladamo unutrašnje strahove i intenzivnije krenemo u realizaciju planova.

Ova Mesečeva faza je period unutrašnjeg buđenja, povezana je sa nadahnućem, saosećanjem, željama i najavljuje pozitivan pomak na finansijskom planu. Pun Mesec u Jarcu pruža nam sigurnost, donosi materijalni prosperitet i veću stabilnost.

To je period koji je pogodan za proces meditacije, sagledavanje sopstvenih uspeha i pravljenje ciljeva za dugoročno razdoblje.

Facebook Comments