Pun Mesec u Škorpiji

Energija punog Meseca smatra se posebno moćnom za promene, jer sve što se događa u svetlu punog Meseca je pod uticajem velike snage. Pun Mesec u Škorpiji i Sunce u Biku simboliše razdoblje preokreta, jačanja partnerstva, izgradnje, produhovljenosti i harmonije. Znak Škorpije odnosi se na pitanja novca, imovine, materijalnih resursa, senzualnih užitaka i izgradnje stabilnosti, preobražaja, iskustva, tajni, tečnosti, zadovoljstva i intimnosti.

 

 

Dakle, vreme punog Meseca u Škorpiji predočava na eliminisanje svega što je zastarelo, stavljajući akcenat na transformaciju, intimnost i nova iskustva. S’ obzirom da se Sunce tada nalazi u Biku, ne treba zapostaviti materijalnu stranu, koa ni dublje vrednosti na kojima su bazirane naše aktivnosti, iskustva i odluke.

S’ obzirom da Škorpiju karakteriše dosta intenzivna energija, pun Mesec u ovom znaku najava je pripreme  za preokret i preobražaj.

Činjenica je da Mesec u Škorpiji favorizuje promene koje želimo da napravimo u svim područjima života.  Mnoge osobe u ovom razdoblju ostavljaju stare navike i obrasce delovanja, fokusirajući se ka novim stvarima. Svaki proces obnove u ovom periodu omogućava nam da se rešimo svega što je nepotrebno, donoseći na taj način mogućnost da se krene ka pozitivnom pomaku. Tada treba ceniti i težiti čuvanu onoga što je dobro, izbegavajući pri tome svaku vrstu naglog prekida.

Uticaj punog Meseca u Škorpiji na znakove zodijaka

Ovan – pun Mesec u Škorpiji donosi veću doslednost i bolje razumevanje pojedinih događaja. Tada treba izbegavati nepotrebnu sumničavost i i težiti samostalnijem analiziranju događaja.

Bik – budući da je Pun Mesec u Škorpiji suprotan ovom znaku, više pažnje i fokusa treba usmeriti ka odnosima i komunikaciji. Da bi razumeli druge potrebno je bolje se prilagoditi.

Blizanci – fokus je ovde usmeren ka radu i težnji da se dođe do veće pšoduktivnosti. Pun Mesec u Škorpiji smatra se povoljnim za detoksikaciju organizma i dijetalni način ishrane.

Rak – odnosi se na vreme većeg uzbuđenja, zabave i uživanja. Tada treba sagledati pozitivniju stranu stvarnosti i ostaviti brige iza sebe.

Lav – kada je aktuelan pun Mesec u Škorpiji to donosi pojačan fokus ka domu i porodici. Smatra se idealnim za eliminisanje nesporazuma i nesuglasica sa bliskim osobama.

Devica – pun Mesec u Škorpiji ovom zemljanom znaku daje mogućnost novih aktivnosti u oblasti vezanoj za obrazovanje, ali takođe utiče na sposobnost boljeg rasuđivanja.

Vaga – najveći uticaj pun Mesec ovde ima na sektor finansija, ali takođe naglašava objektivniji pristup i veću praktičnost. Smatra se vrlo produktvnim razdobljem.

Škorpija – označava vreme vreće osetljivosti, akcentujući sentimentalnu i emotivnu stranu. No takođe, pun Mesec  omogućava da osoba deluje sa mnogo više odlučnosti.

Strelac – pun Mesec u Škorpiji ovde naglašava sposobnost analiziranja situacije na sveobuhvatniji način, nego uobičajeno. Tada se treba držati samo onoga što ima veću važnost u životu i izbegavati trošenje energije na detalje.

Jarac – kada je aktuelan pun Mesec u Škorpiji tada osobe rođene u zemljanom znaku Jarca imaju mogućnost da obogate svoj društveni život, postave nove planove i ciljeve.

Vodolija – faza punog Meseca u Škorpiji smatra se idealnom za uspeh na profesionalnom planu, ali i fokusiranje na pitanja koja se odnose na područje karijere.

Ribe – ciklus punog Meseca ovde inicira sklad, dajući mogućnost da se proširi znanje i dođe do određenih odgovora u onoj oblasti koja je tada u fokusu.

Facebook Comments