Rak – Godišnji horoskop 2019. godina

LJUBAV: Vaši lični odnosi i dalje će biti vrlo zahtevni. Saturn i Pluton u opoziciji i u vašoj prirodnoj 7. kući braka svako će vas malo dovoditi u iskušenja u kojima će se tražiti ozbiljnost, zrelost, pametan pristup i odgovor na pitanje koja je svrha veze. Tokom ove godine od 5 eklipsi, čak 4 će se događati u vašim poljima ličnosti, u 1. i 7., a iste će još više pojačati pre pomenuto. Neke priče moraćete definisati kakve jesu, neke možda i završiti, te otvoriti neke nove. Vaši odnosi prolaziće sito i rešeto, pa se pripremite. Uz realan pristup, spremnost na saradnju i strpljenje, sve je moguće. Pomagaće vam Neptun iz Riba i Uran iz Bika koji će oba jačati vašu intuitivnu crtu. Venera vam je povoljna od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., posebno od 4.7. do 28.7. i od 09:10. do 01:11.

KARIJERA: Za razliku od ljubavi, na poslu će biti lepo. Jupiter će većinu godine boraviti u vašoj prirodnoj 6. kući posla i radnog mesta, pa će se atmosfera na istom za vas poboljšati. Biće vam prijatno ići i boraviti na poslu, a oni koji ga možda još traže, mogli bi ga i dobiti. U postupanju na poslu pri svemu je važno da se držite profesionalnih standarda i da se ne upuštate u maštarije i ideje koje ne drže vodu ili se ne mogu konkretno provesti, jer vas takvi snovi mogu koštati. Znači držite se zadatog i ne iskačite ako baš ne treba. Možete biti kreativni, ali unutar realiteta. Moguće je i da učestvujete u nekom zahtevnijem ili krupnijem projektu koji ćete odrađivati sa zadovoljstvom.

ZDRAVLJE &  SAVET: Zasićenje svime pokazaće se i kroz poneku depresivnu fazu. Opozicioni Saturn neće popuštati, a najbolje ćete si pomoći nekim humorističnim sadržajem. Dobro su postavljene i sve alternativne metode pomoći. Čitajte i selfhelp literaturu, dobro će vam doći.

Facebook Comments