Rak Godišnji horoskop za 2016

LJUBAV: Pred vama je godina prijatnih druženja, ali i jakih strasti. Neki će ući u vezu u kojoj će biti toliko dinamike da će sami povremeno tražiti mir i predah od svega. Ipak, bit će sretni. Najvažnije će biti održati balans i mir, no zadovoljstvo neće izostati. Brojni kontakti s okolinom iznedriće i aktivan društveni život, poneko lepo putovanje i dobru zabavu također. Odnosi s mladim osobama zahtevaće od vas dosta energije, pa ako ste roditelj, pripremite se na polemike i rasprave koje će na kraju imati dobar ishod. Od jeseni ćete se pomalo ulenjiti i biti skloni uživati u tišini svog doma s dragim vam osobama bez mnogo izlazaka. Povoljni dani za ljubav kad vam je Venera naklonjena jesu od 13.3. do 6.4, potom od 18.6. do 13.7., te od 24.9. do 19.10.

преузимање

KARIJERA: Poslovi povezani s kontaktima, ljudima, kao i oni gde se traži kreativnost dobro su postavljeni, premda će atmosfera na radnom mestu biti pomalo turobna. Biće dana kad će vam zaista biti teško raditi zbog pada motivacije, no imaćete dovoljno energije da izdržite i obavite sve što treba. Najžešći period na poslu biće u 8. i 9. mesecu kad će biti situacija da su stvari dovedene do usijanja ili potrebe da se ide na sve ili ništa. Trebaće i hrabrosti. Stvari povezane s domom i porodicom biće vaše utočište jer ćete se tu osećati ugodno i zaštićeno. Od jeseni ne ulazite u suvišne polemike, nego odradite profesionalno ono što treba. Tako ćete krajem godine biti zadovoljni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Snaga vas neće napuštati, no od leta će vam osetljiviji deo tela biti žuč i jetra. Moguća je neravnoteža povezana s tim, no ako vodite računa o ishrani i ako se na živcirate, ništa nećete ni osetiti. Redovna relaksacija u neke će dane biti imperativ.

Facebook Comments