Ribe – Godišnji horoskop 2016. godina

LJUBAV: brkanje mašte i stvarnosti biće glavno obeležje vaših ličnih odnosa sve do jeseni. Mogući su nesporazumi ili pak srećne okolnosti u kojima ni sami nećete znati da ste imali više sreće nego pameti. Jako je važno da se držite činjenica i realiteta i da samo prema tome donosite svoje procene u ličnim odnosima. Sve drugo zanemarite, ono vam se samo krivo čini. Nakon 10.9. moći ćete bistrije videti, no još uvek će postojati određena ograničenja. Imaćete snage, ali i za gluposti. Zato se družite one “strpljen, spašen” i pre svake ljubavne akcije ili reakcije, promislite. Povoljna Venera uslediće u dane između 13.3. i 6.4., potom od 18.6. do 13.7. i opet između 24.9. i 19:10.

ribe-horoskop1-300x286

KARIJERA: Ovu godinu verovatno ćete zapamtiti po tome što će vam se povremeno činiti da se pred vas postavljaju izazovi za koje ne znate kako se s njima nositi. Mnogi će padati kao kruške. Kako ćete proći? Tako da se čvrsto držite samo proverenih obrazaca, samo realnih opcija, samo činjenica. Nijedan rizično, metafizički ili eksperimentalno ne dolazi u obzir. Možete primeniti maštu u poslu, ali samo na proverenim podlogama. Neka vas ne zavedu tuđa obećanja, jer nisu na stabilnim nogama. Od jeseni stvari izgledaju bolje, a vi jačate. Vi ćete imati fizičke i operativne snage celo vreme, ali neki smisleni cilj u poslu i saradnjama, biće prilično nejasan i izmicaće vam. Zato idite samo na sigurno.

ZDRAVLJE & SAVET: Trebaće vam dobra organizacija svakodnevnog života. Potrudite se da napravite red u svojim životnim navikama i da ne zavisite baš potpuno o drugima. Bićete zadovoljni ako napravite plan i počnete da živite zdravo. To vam sada treba zbog ravnoteže.

Facebook Comments