Ribe – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: S olakšanjem ćete primietiti da vam vreme koje bude dolazilo donosi ljepše i vedrije dane nego što su oni prošlogodišnji. Istina, neće sve odmah biti bajka, ali malo po malo, vi ćete, kao i   vama drage osobe svoje odnose poboljšavati. To će vas ispuniti blagim zadovoljstvom i nadom u   bolje sutra. Ako su vaši lični odnosi bili narušeni, otvoriće se prilike za popravak, pa ih nemojte   zanemariti. Učinite sve što možete da razjasnite nesporazume i raščistite odnose s drugima. Od jeseni će sve teći još bolje, a vi ćete opet povratiti veru u ljubav, kao i poverenje u vezi. I vaše   samopouzdanje će, počev od proljeća, postepeno jačati, pa ćete i lakše osvajati, ako ste još sami.   Venera vam je povoljna od 4.1. do 4.2., ponovno od 1.8. do 27.8., te opet od 8.11. do 2.12.

ribe-horoskop1-300x286

KARIJERA: Ukoliko ste bili izloženi mobingu od strane nadređenih, to će ove godine olabaviti ili vas više neće dirati. Stoga ćete početi raditi s više volje. I finansijska situacija bi se trebala poboljšavati i   to na dva načina. S jedne strane, imat ćete priliku da zarađujete svojim radom, a s druge, mogli bi se pojaviti i sponzori ili ulagači koji bi doprineli da se ono što radite razvija. Možete i jedno i drugo, ali u obe opcije bitno je da sve vrijeme držite pod kontrolom legalitet poslovanja. Redovno proveravajte da li je sve u skladu s pravilnicima, zakonom i slično. Jesen će doneti još bolje prilike za poslove od kojih neki mogu biti povezani sa strancima ili inostranstvom.
ZDRAVLJE & SAVET: Biće još malih prolaznih haotičnih stanja, ali zanemarivih u poređenju s onim što je iza vas. Okrenite se sebi i poradite na vlastitoj čvrstoći, kako tela, tako i karaktera. Potražite rekreaciju koja vam je ugodna, nađite svaki dan pola sata mira samo za sebe i bićete dobro.

Facebook Comments