Ribe – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Prestaće pritisak da se nešto mora, pa ćete se osećati lakše. Kako vreme bude odmicalo, vi ćete sve više biti otvoreni za svoje prave ideale i spremni tražiti ništa manje od toga. Najbolje je što bi vam se zaista moglo i dogoditi da sretnete ono o čemu sanjate i to do 9.11. Nakon tog datuma opet ćete biti skloni brkanju mašte i stvarnosti, pa se pobrinite za realnu procenu. Oni koji su već u vezama uspevaće tokom godine sve više oplemeniti svoj odnos s voljenom osobom bilo putem više nežnosti, topline, saosećajnosti, umetnosti ili romantičnih putovanja. Biće ovo godina ugodnija od više njih prethodnih, pa uživajte u svakom trenutku. Dobra Venera biće vam naklonjena od 11.2. do 6.3., od 20.5. do 13.6., od 10.9. do 30.10. i opet od 3.12. do 31.12.

KARIJERA: Svi kreativci, a takvih je među Ribama dosta, ove bi godine mogli dočekati svojih pet minuta. U svakom slučaju, biće lepih prilika za stvaranje dobrih, umetničkih, plemenitih dela, što je sve blisko prirodi Ribe. Čak i oni koji ne rade tako kreativan posao, u isti će uneti dašak svog talenta i stvoriti ugođaj zbog kojeg će mnogi poželeti da rade baš sa njima. Takođe ćete više uživati u onom što radite, a manje ćete brinuti o rezultatima. Bićete opušteniji, no pazite da poslednja dva meseca ne postanete preopušteni. Tada proveravajte sami sebe, da ne dođe do neke greške. Oni koji uče, većinu godine biće produktivni i uspešni.

ZDRAVLJE&SAVET: Ove godine kao da ćete se vratiti k sebi. To će uticati na vaše opšte stanje, pa će ojačati vaš imunitet, a vi ćete više slušati sebe. U 11. i 12. mesecu kontrolišite se da ne preterate u konzumiranju pića i hrane. Bićete mirni i veseli.

Facebook Comments