Ribe – godišnji horoskop za 2015. godinu

Za predstavnike zodijačkog znaka Ribe 2015. biće godina u kojoj će doći do realizacije već planiranih poslovnih projekata. Osobe rođene u znaku Riba neće imati većih profesionalnih preokreta. Podrška planete Jupiter koji će se od avgusta preseliti u znak Device, doneće veći uzlet tek u drugoj polovini godine. Na finansijskom planu moguće je poboljšanje prihoda, ali ne u prvim mesecima godine. Odnos sa poslovnim saradnicima zahtevaće veću pažnju i odgovornost. Zdravstveno stanje mnogih predstavnika ovog znaka može biti narušeno ukoliko na vreme ne poboljšaju svoje zdrave navike.

012 ribe

Posao

Tokom proleća 2015. osobe rođene u znaku Riba mogu očekivati blago poboljšanjeu poslovnoj sferi. Predstavnici ovog znaka koji su rođeni u prvoj dekadi mogu imati brojne nesporazume i  nesuglasice sa poslovnim saradnicima, pa mnoga pitanja treba rešavati mirno i bez žurbe. U drugoj polovini godine osobama rođenim u znaku Riba pružiće se prilika kroz koju mogu rešiti pitanje svog profesionalnog napretka. Ova godina zahteva veću odgovornost i bolji pristup poslu, jer usled preterane opuštenosti može doći do finansijske neravnoteže i gubitaka.

Porodica i ljubavni odnosi

Podrška bliskih članova porodice za predstavnike zodijačkog znaka Ribe tokom 2015. godine biće od presudne važnosti. Na porodičnom planu očekuje se poboljšanje u vidu stabilnijih odnosa i većeg međusobnog razumevanja. Na emotivnom planu osobe rođene u znaku Riba u toku letnjeg perioda imaće skladniji odnos, obnavljanje ljubavi i poverenja. Usamljeni predstavnici ovog znaka tokom 2015. biće veoma privlačni suprotnom polu, što kod mnogih može doneti mnogobrojne promene, zasnivanje i početak bračne zajednice. Ova godina može biti ključna kod Riba koje su rođene u martovskom periodu, jer negativni planetarni uticaji odraziće se na destabilisanje bračnih odnosa a kod nekih i trajan završetak braka.

Finansijska situacija

Na fnansijskom planu 2015. godina može doneti veoma zanimljive opcije i ideje kroz koje će predstavnici ovog znaka biti u mogućnosti da ojačaju svoje materijalne prihode. Ulazak u kredite i pozajmice mogu biti samo trenutno rešenje problema, ali i još jedna prepreka u ostvarenju finansijske stabilnosti. Tokom 2015. godine osobe rođene u znaku Riba moraju se odupreti nepotrebnom trošenju, kako bi rashode sveli na minimum.

Zdravstvena situacija

Tokom 2015. osobe rođene u znaku Riba moraju biti oprezne kada je u pitanju zdravstvena situacija. Učestali pad imuniteta, prehlade i alergijski osipi mogu biti samo naznaka unutrašnjih infekcija i oslabljenog organizma. Ove godine za predstavnike zodijačkog znak Ribe nije preporučljivo samoinicijativno delovanje u lečenju, jer to može biti samo ulazak u dugotrajne i ozbiljne zdravstvene probleme.

Facebook Comments