Ritual sa šećerom za odlazak teškoća

Šećer vodi poreklo od turske reči što znači slatko. Od davnina je imao namenu u spremanju slatkiša i kolača. Međutim, malo je poznato da šećer ima mogućnost da leči i da otklanja sve teškoće od čoveka.

 

 

Za ritual sa šećerom potrebno je da nabavite šećer u kocki, srebrnu vodu i sveće. Uveče, potrebno je da upalite sveće da gore tokom večere. Nakon toga treba da odete u sobu gde ste unapred uradili deo rituala.

 

Pre večere šećer u kocki stavite u veću činiju i prelijete ga srebrnom vodom. Ostavite da stoji da se stope šećer i voda. Nakon toga oblikujte kupe ili piramide od šećera koje ćete odneti u sobu gde ćete moći da završite ritual.

 

Posle večere potrebno je otići  u sobu gde stoje šećerne kupe nekoliko minuta i neprestano gledajte u kupu sećera koja stoji ispred vas. Nakon nekoliko minuta treba da izgovorite naglas sve svoje probleme, ali je poželjno da svaki problem, sve što vam pravi otežanja ponovite nekoliko puta. Ukoliko imate više problema možete ih napisati i svaki čitati po nekoliko puta usmeravajući se na kupu šećera.

 

Na ovaj način delujete da brige odlaze od vas, a ubrzo će doći do otvaranja novih konstruktivnih rešenja za vaše probleme. Ovaj ritual je veoma produktivan ukoliko želite da se brzo rešite problema i teškoća.

 

Facebook Comments