Ritual za dobru sreću sa semenkama avokada

Poznato je da postoje mnogi rituali koji se koriste za ispunjenje želja i privlačenje dobre sreće. Voće osim što je saveznik dobrog zdravlja, može se koristi u ritualima za dobru sreću i odbranu od negativne energije, malera i štetnih namera drugih ljudi.

 

 

Jedan od veoma zanimljivih je – ritual sa semenkama avokada.  Veruje se da semenke ovog voća mogu apsorbovati negativnu energiju, ali takođe privući dobru sreću. Zbog toga, semenke avokada smatraju se jednom od najomiljenijih i najpopularnijih amajlija u igrama na sreću. Za ovaj ritual nedeljom uveče tokom pune Mesečeve faze treba izvaditi semenke iz tri avokada i ostaviti ih tri noći izložene Mesečevoj energiji. Nosite ih sa sobom za sreću u svilenoj torbici bele boje koju ćete zavezati crvenom trakom.

Takođe, možemo primeniti određene rituale sa voćem i povrćem koji će nas zaštiti od svakodnevnih negativnih uticaja. Veruje se da su ovi rituali vrlo učinkoviti, jer odbijaju zlu energiju i privlače dobre vibracije u naš život. Ritual sa dvanaest semenki grožđa je vrlo delotvoran u odbrani doma od negativne energije. Dvanaest semenki grožđa stavite u jednu čašu sa vinom na sunce, sve dok tečnost ne ispari. Kada ova tečnost potpuno ispari veruje se da će sa sobom odneti negativnu energiju iz doma. Ovaj ritual treba ponavljati sve dok se ne oseti poboljšanje u domu i promene. Iako je ovo jedan od mističnijih rituala, smatra se da je njegovo delovanje vrlo jako.

Pomorandža i klinčić služe za upijanje negativnosti i loših vibracija. Treba ih postaviti u uglove doma  kako bi upili loše vibracije i vratili prirodnu ravnotežu.

Crveni luk  smatra se idealnim za apsorbovanje negativne energije i dosta je korišćen u mnogim ritualima. Da bi zaštitili sebe od zlobe i zavisti drugih ljudi, a u svakodnevici izbegli mnoge prepreke ili nesreće, vrlo moćnim smatra se ritual sa crvenim lukom. Veruje se da crveni lik u prostoru u kome živimo upija svu štetnu energiju i oslobađa životni prostor od negativnosti. Izrežite crveni luk na tanke krugove i stavite ih u zemljane ili porcelanske tacne (metalne posude nemojte koristiti) u središnji deo svake sobe doma. Ovaj ritual započnite uveče i u jutarnjim časovima, luk bez direktnog dodirivanaj ruku, izbacite iz svog doma. Na ovaj način sva štena i negativna energija otići će iz prostora i vratiti pozitivne vibracije.

Dunje su korišćene u mnogim ritualima za otkrivanje negativne energije. Veruje se da dunje treba postaviti u centralni deo doma kako bi ispunile dom sa pozitivnom energijom . No, ukoliko dunje ubrzo počnu da tamne to je naznaka da su prikupile negativnu energiju.

Facebook Comments