Ritual – za posao i ostvarenje profesionalnih ciljeva

Poznato je da svakim danom u nedelji upravlja po jedna planeta čije delovanje može pospešiti uspeh u izvođenju rituala.

 

 

Ponedjeljak – dan za obavljanje magičnih rituala koji se odnose na uspeh u ljubavi i plodnost.

Utorak – dan za rituale koji imaju za cilj da podstaknu uspeh i eliminišu probleme vezane za sudske sporove i konflikte.

Sreda – dan za obavljanje rituala koji se odnose na poslovni uspeh, putovanja, borbu protiv kleveta, laži.

Četvrtak – idealan dan za rituale koji  su vezani za prosperitet, trijumf i postignuća.

Petak – pogodan dan za ljubavne rituale i pomirenje.

Subota – Saturnov dan i tada je najbolje raditi zaštitne rituale.

Nedelja – dan za rituale koji se odnose na podsticaj mira, sklada, harmonije.

 

Ritual za privlačenje novih poslovnih prilika

Ovaj ritual najbolje je izvesti sredom, jer tada vlada planeta Merkur koja se odnosi na komunikaciju i poslovni uspeh. Na malu metalnu pločicu nakapljite nekoliko kapi omiljenog parfema, a zatim je stavite na Sunce. Ovu pločicu zajedno sa kristalima turmalin i pirit držati na radnom stolu.

 

Ritual za finansijsko poboljšanje

U periodu kada je Mesec u fazi rasta treba kupiti kristal kvarc i figuru vilenjaka za bogatstvo. Inače, ovaj simbol u ezoteriji smatra se idealnim za podsticaj pozitivne energije. Na papiru napišite svoje ime i želju vezanu za finansijsko poboljšanje, stavite zajedno sa kristalom u saksiju sa cvećem, a preko papira postavite figuru vilenjaka.

 

Ritual za novi posao

Ovaj ritual pogodan je za sve one osobe koje traže posao ili žele da promene postojeći. Idealan dan za obavljanje rituala je sreda. Ono što treba spremiti je komad kore drveta koji je otpao i nekoliko malina. Koru drveta treba istrljati sa malinama sve dok ona ne dobije crvenu boju. Zatim crnim flomasterom na kori ispisati svoje ime i naziv posla za kojim tragate. Ovaj komad kore treba zakopati ispod onog drveta gde je i pronađen, a neiskorišćene maline pojesti i tom prilikom izgovoriti ” Moja karijera neka sazreva kao maline.”

Ritual za privlačenje povoljnih poslovnih prilika

Žutim flomasterom na papiru nacrtajte simbol rune Fehu koja se odnosi na bogatstvo i uspeh. Ovaj papir nosite sa sobom do novog mladog Meseca. Veruje se da će u tom razdoblju osoba dobiti novu poslovnu priliku i mogućnost za uspeh na profesionalnom planu.

Facebook Comments