Rituali sa brojevima za ispunjenje želja

Brojevi kao simboli u našim životima predočavaju nam na različite mistične vibracije koje imaju svoju specifičnu svrhu i ulogu. Kroz koncept numerologije oni nam pokazuju i opisuju važne aspekte vezane za emocije, finansije, zdravlje i druga područja života.

Ova drevna praksa kroz brojeve otkriva nam mnoge prednosti i slabosti, težnje i sve ono što nas podstiče u postizanju ciljeva. No, osim toga, brojevi se koriste u mnogim ritualima za sreću, obilje, ravnotežu i sklad.

Broj 1 koristi se u ritualima za uspešnu realizaciju planova i ideja. Na stolu formirajte broj 1od morske soli i poprskajte je sa malo belog sirćeta. Meditirajte nekoliko minuta i izgovorite magične mantre za harmonizaciju i sklad.

Broj 2 se koristi u ritualima za privlačenje ljubavi. Noću, u periodu punog Meseca, izrežite kvadrat od kartona prečnika 2 cm. Bočno crnim mastilom ispišite ime osobe koja vam se dopada i broj 2. Zatim ovim kartonom nekoliko puta pređite  preko upaljenog mirisnog štapića.

Broj 3 se koristi u ritualima za napredak u poslovanju, uspeh, trudnoću i obnovu. Ovo je jedan od najčešće korišćenih brojeva za podsticaj kreativnosti, mašte i stvaralaštvo.

Broj 4 koristi se u ritualima za jačanje volje, poslove vezane za trgovinu i igre na sreću.

Broj 5 koristi se u ritualima za obilje, isceljenje, obnovu energije i zdravlje. U ritualu za privlačenje obilja četvrtkom uveče uzeti pet kovanica i svaku označiti brojevima od 1 do 5. Kovanice držati na stolu pet dana, a nakon toga ih nositi sa sobom.

Broj 6 koristi se u ritualima za porodični sklad, harmoniju i balans. U uglove sobe postaviti šest kristala koji simbolizuju ljubav, harmoniju i ravnotežu.

Broj 7 se koristi u ritualima za eliminisanje prepreka i privlačenje blagoslova. Takođe je prisutan u ritualima za otklanjanje bola.

Broj 8 se koristi u ritualima za materijalni napredak. Torbicu od žute svile napunite sa osam metalnih kovanica, osam zrna pšenice i stavite je u kuhinju za privlačenje materijalnog obilja.

Broj 9 se koristi za ispunjenje želja i privlačenje sreće u ritualima koji se rade utorkom.

Facebook Comments