Šestica tref 6 ♣ – simbol prijateljstva i prepreka

U običnim kartama simbol tref označava element Zemlje, odnosi se na strukturu, celovitost, konstruktivnost i oblik. Povezuje se sa aspektom humanosti, osećajima i čulima. Trefovi su u korespondenciji sa znakovima: Bik, Devica i Jarac.

Karte iz ove grupe u tumačenju odnose se na razumevanje, porodične veze, prijateljstvo i ugodna iznenađenja. Međutim, ukoliko se nalaze u blizini negativnih karata tada pokazuju prepreke i planove koji kasne.

Šestica tref je karta koja se odnosi na podršku, finansijska ulaganja i pravljenje novih odluka kako bi se izbegao neuspeh. U blizini karata sa negativnom simbolikom predočava na dolazak neočekivanih događaja ili okolnosti, kao i nepredviđenih finansijskih izadataka. Povezuje se takođe sa brigama, strahovima i projektima koji su nedovršeni. U obrnutom položaju šestica tref oslikava nerealizovane planove ili projekte koje će osoba napustiti, teškoće koje je muče i donose opterećenje.

Još jedno važno značenje koje se  nadovezuje za kartu šestica tref odnosi se na dolazak važne poruke u kratkom vremenskom razdoblju. Pojavljivanje ove karte u tumačenju govori o novim finansijskim ulaganjima i težnjom da se ostvari veći materijalni prihod.

Šestica tref naopako pokazuje dobijanje neprijatnih vesti ili određene poruke. U području ljubavi naznaka je izvesnog razočarenja. Kada govorimo o sferi posla i profesionalnog segmenta, šestica tref upozorava nas da moramo biti oprezniji i manje arogantni.

Da bi pravilno interpretirali značenje ove karte i otkrili dalji razvoj događaja u bliskoj budućnosti, treba razumeti njen odnos sa drugim kartama. U nastavku su prikazane neke od zanimljivih kombinacija šestice tref sa ostalim kartama:

Šestica tref – Desetka tref: novčane pozajmice, uzimanje kredita.

Šestica tref – As herc: porodično okupljanje, saveti. U ljubavnom proricanju simboliše romantični sastanak.

Šestica tref – Desetka dijamanta – Kralj herc: označava važno poznanstvo sa muškom osobom koja ima visok društveni položaj.

Šestica tref – Devetka pik: iznenadno putovanje koje ima veze sa nasledstvom.

Šestica tref – Šestica pik:  velika tajna.

Šestica tref -As pik: susret van grada ili mesta stanovanja.

Šestica trefova ukazuje nam da se moramo fokusirati na sadašnjost i objektivnije sagledati postojeću situaciju. Pokazuje povoljan period za rešavanje svih onih pitanja koja su zapostavljena ili nedovršena. Ova karta takođe govori o našem svakodnevnom životu, obavezama, navikama i oslikava sve ono gde pronalazimo najviše radosti.

Facebook Comments