Severni Mesečev čvor – životna misija, prilike i mogućnosti

Severni Mesečev čvor (glava zmaja) otkriva šta osoba mora slediti kako bi ispunila svoju sudbinu.  Mesto u grafikonu gde se nalazi Severni čvor daje prilike i mogućnosti koje pomažu kako bi život bio više uravnotežen.

Severni Mesečev čvor u Ovnu: Ukazuje na veliku odličnost, nezavisnost i ostvarenje sopstvenih ciljeva. Ove osobe moraju da rade na balansiranju energije kako bi ostvarili sklad u sadašnjosti i budućnosti.

Severni Mesečev čvor u Biku: Ove osobe treba da razvijaju veću kreativnost i umetničke talente. Za njih je veoma važno da odrede šta im je potrebno, budu istrajniji  u svojim ciljevima.

Severni Mesečev čvor u Blizancima: U ovom životu glavni zadatak je da se popravi komunikacija i stekne veća informisanost o različitim životnim područjima. Ovde je veoma važno poštovati ideje drugih ljudi.

Severni Mesečev čvor u Raku: Najvažnija misija ovih osoba je da razvijaju patriotski duh i rade u korist zajednice. Ovaj položaj čvora takođe je naznaka da treba ojačati mentalnu snagu, više se fokusirati na porodicu i sticanje blagostanja.

Severni Mesečev čvor u Lavu: Zadatak ovih osoba je da nauče kako da razviju veću plemenitost, kreativne aktivnosti, budu disciplinovaniji i fokusiraju se na specifične ciljeve.

Severni Mesečev čvor u Devici: Ove osobe treba da razvijaju veću praktičnost i učinkovitost. Takođe oni moraju biti više objektivni i izbegavati kritikovanje drugih ljudi.

Severni Mesečev čvor u Vagi: Misija u ovom životu je razvijanje bolje saradnje sa drugima. Ove osobe moraju raditi na pitanjima vezanim za društvene odnose i partnerstvo.

Severni Mesečev čvor u Škorpiji: Govori o osobama koje bi trebale da pomognu drugima, pronađu veći životni smisao i cene ono što im je dato.  Položaj čvora u Škorpiji smatra se pogodnim za razumevanje mističnih i duhovnih procesa.

Severni Mesečev čvor u Strelcu: Ovde je potrebno proširiti svoje vidike i sopstvenu filozofiju života. Životna misija ovih osoba je da istražuju, uče, stiču nova znanja.

Severni Mesečev čvor u Jarcu: Jarac spada u veoma ambiciozan znak horoskopa, a položaj čvora ovde ukazuje da treba poštovati opšta pravila i slediti društvene norme. Životna misija je da se razvije veća upornost, disciplina i nauči kako biti više strpljiv.

Seeverni Mesečev čvor u Vodoliji: Ove osobe moraju naučiti kako da sve ljude gledaju  podjednako, bez obzira na etničku pripadnost, društveni ili socijalni status. Po strani treba ostaviti sebičnost i taštinu.

Severni Mesečev čvor u Ribama: Kada se čvor nalazi u ovom znaku, to je pokazatelj da osoba treba razvijati više saosećanja i pomoći drugima. Više pažnje moraju posvetiti emocionalnom segmentu.

Facebook Comments