Škorpija – Godišnji horoskop 2016. godina

LJUBAV: Možete očekivati zanimljivu ljubavnu godinu u kojoj ćete glavni pokretač događaja biti upravo vi sami. Nema ograničenja, osim da se eventualno ne preforsirate. Mnogi će se pokazati kao pravi majstori zavođenja, a dugi boravak Marsa u vašem znaku učiniće svoje. Ako vam se neko sviđa, inicijativa će doći od vas. U već dužim vezama bićete zahtevni prema partneru i nećete mirovati. U svemu tome vodite računa da više uvažavate realnost, a manje budite vođeni maštom. Zato jer vas ona može ponekad odvesti u lutanja. Istovremeno ćete voditi bogat društveni život i mnogi dragi ljudi okupljaće se upravo kod i oko vas. Povoljna Venera donosi ljubav od 13.3. do 6.4., od 18.6. do 13.7., te od 24.9. do 19:10.

skorpija-horoskop-300x291

KARIJERA: Dugotrajni tranzit Marsa u Škorpiji sigurno će vam doneti povećan broj aktivnosti. Biće dana kad nećete moći predahnuti ili ćete želeti mir na nekom pustom ostrvu. No u vama i oko vas biće gužva i izazova kojima ćete morati odgovoriti predanim radom. Naoružajte se strpljenjem i racionalno rasporedite snage kako ne biste pregoreli. Dotok novca biće neobičan – čas će izgledati kao da je sve blokirano, a onda će se neočekivano otvoriti kanali. I tako naizmenično. Zato rasporedite troškove, dobro planirajte izdatke, a ulaganja pokrenite tek onda kad ste sigurni da imate s čim. Od jeseni će sve biti mirnije, a stvari će ići svojim uhodnim tokom.

ZDRAVLJE &  SAVET: Ako ćete imati nekih smetnji, one će biti akutnog karaktera poput prolaznih upala zbog prekomernog rada, stresa ili groznica. Sve to možete lako izbeći redovnim opuštanjem, pa se potrudite da to uvedete kao zdravu naviku u svoju svakodnevnicu.

Facebook Comments