Škorpija – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Vaš ljubavni život razvijaće se mirno bez većih turbulencija. Oni u vezama poradiće na    međusobnom poverenju, a oni koji još traže srodnu dušu tokom proleća biće u prilici naći je preko    posla. Naime, dugi tranzit Venere po vašoj prirodnoj 6. kući radnog mesta siguno će doneti    poboljšanje odnosa sa saradnicima, a kod mnogih i mogućnost ljubavne veze. Biće tu i nekih    neumerenosti ili neprimjerenosti situaciji, pa poradite na uzdržanosti ili diskreciji, ako vidite da je potrebno. Od jeseni će svi biti opušteniji, optimističniji, otvoreniji za ljude i događaje. U nastavku, pa sve od kraja godine, moguće je da ćete dostići i svoj ljubavni ideal. Nešto o čemu ste oduvek    sanjali. Venera vam je povoljna od 4.1. do 4.2., potom od 1.8. do 27.8. i od 08.11. do 02.12.

008 škorpija

KARIJERA: Na poslu ćete kombinovati invenciju i napore. Ove dve kategorije obezbediće vam i dobru zaradu, ali ne zaboravite da je za istu trud neizbežan. Umor koji će se javiti nakon toga usmeriće vas da više koristite intuiciju i napravite prečicu do rezultata. Imaćete fenomenalne ideje, od kojih će neke biti sasvim originalne. Ne bojte se da ih iznesete, jer imaju šansu da zažive na duže staze. Od jeseni sve postaje lakše, vi opušteniji, te sa više poverenja pristupate poslu. Jupiter ulazi u vaš znak 11.10. i ostaće u njemu godinu dana. Jesen će stoga biti prosperitetna i puna dobrih prilika.
ZDRAVLJE & SAVET: Duži boravak Jupitera u 12. i Venere u 6. prirodnom polju mogao bi povremeno donositi neravnotežu u razmeni materija u organizmu. Poradite stoga na umerenosti, detoksikaciji i kretanju. Boravak u prirodi biće pravi melem za vašu dušu. Ako može, kroz kretanje.

Facebook Comments