Škorpija – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Bez previše razmišljanja prepuštaćete se ljubavnim užitcima, uglavnom tačno znajući šta želite. Imaćete izvrsnu ravnotežu između želja, strasti, preduzimanja i realnosti. Što god zamislite, uspećete ostvariti jer će planete u većini slučajeva podržavati sve vaše akcije u privatnom životu. Jupiter u vašem znaku sve do 9.11. i dobro podržan od Saturna i Plutona u Jarcu navodiće vas na pametna postupanja – na kombinaciju mudrosti, otvorenosti i zavodljivosti. Retrogradna Venera u vašem znaku od 6.10. do 1.11. podstaći će vas da dodatno utvrdite gradivo u nekom odnosu i razbistrite svoju poziciju i strategiju. Ista će planeta dodatno začiniti vaš ljubavni život od 11.2. do 6.3., od 20.5. do 13.6., od 10.9. do 30.10. i opet od 3.12. do 31.12.

KARIJERA: Brojne prilike za razvoj i napredovanje koje su počele prethodne godine, nastaviće se ništa manjim intenzitetom. Štaviše, sve će postati još jače i stabilnije, jer će vas planete iz Jarca podupirati u dugoročnijim preduzimanjima. Eklipse u vašem prirodnom 4. i 10. polju doma i karijere tokom godine doneće možda nove okolnosti, no vi ćete se s tim nositi odlično. Poslednja dva meseca u godini možete očekivati i lepe financijske rezultate u kojima ćete verovatno i uživati. Komunikacija će doduše tokom većine godine postajati malo suvoparnija, službenija i ozbiljnija, no uz vašu intuiciju i maštu (koja će vas celu godinu bogato služiti) doskočićete i tome.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema nikakvih dužih opterećujućih tranzita po vaš znak, pa je za očekivati da ćete celu godinu provesti u odličnom zdravlju i zavidnoj kondiciji. Razmislite kako biste takvo stanje produžili da traje stalno i osmislite svoj program navika.

Facebook Comments