Škorpija – godišnji horoskop za 2015. godinu

Želja za profesionalnim napretkom, ostvarenje karijernih ciljeva i određena ograničenja u radu biće najvažniji aspekti za Škorpije u 2015. godini. Tokom 2015. godine biće aktuelan nepovoljan aspekt Marsa sa Saturnom koji će se kod osoba rođenih u znaku Škorpije odraziti na dalji profesionalni razvoj i napredak u karijeri. Impulsivne odlukei preveliko samopouzdanje odraziće se negativno u oblasti poslovne komunikacije i društvenog statusa. Na emotivnom planu ove godine Škorpije neće imati kontrolu što će u mnogome pokvariti postojeći odnos sa bliskim članovima porodice i prijateljima. Zdravstvena situacija tokom letnjeg perioda za predstavnike ovog znaka biće nepovoljna u sferi psihičkog zdravlja.008 škorpija

Posao

U prvoj polovini 2015. godine na poslovnom planu osobe rođene u znaku Škorpije biće suočene sa mnogobrojnim teškoćama u nedostatkom novih prilika za dugoročan uspeh. Razvoj na profesionalnom planu tokom ove godine neće biti nemoguć, ali potencijalne mogućnosti neće biti dovoljne da osiguraju uspeh i karijerni napredak. U jesenjem periodu mnogi predstavnici Škorpija mogu biti suočeni sa spetkama i intrigama na poslu. Energija osoba rođenih u znaku Škorpije biće destruktivna, što će imati negativan odraz u komunikaciji i realizovanju novih ideja. Tokom 2015. godine Škorpije moraju negovati lepe odnose sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Porodica i ljubavni odnosi

U prvoj polovini godine porodična situacija kod osoba rođenih u znaku Škorpije može biti  veoma napeta. Odnos sa starijim članovima porodice biće vrlo impulsivan i nestabilan. Na emotivnom planu biće potrebna izgradnja većeg poverenja i popravljanje stabilnosti u međuodnosima. Osobe rođene u znaku Škorpije imaće veliku podršku od ljubavnog partnera, što će im pomoći da učvrste postojeći odnos. Usamljene Škorpije mogu imati aktivnija dešavanja na ljubavnom planu u novembarskom periodu.

Finansijska situacija

Ova godina Škorpijama donosi relativno dobru stabilnost na finansijskom planu. U prvoj polovini 2015. godine moguće je uvećanje prihoda kroz potpisivanje novih ugovora i reaizaciju poslovnih ideja.  No, zbog čestih sukobljivosti ove godine, osobe rođene u znaku Škorpije mogu osećati nezdovoljstvo u psotojećim novčanim sredstvima.

Zdravstvena situacija

Škorpije tokom 2015. godine zbog pojačanog stresa mogu imati pad imuniteta i mnogobrojne upalne procese u telu. U drugoj polovini godine mogući su problem sa zubima i povećan krvni pritisak. Predstavnici ovog znaka moraju biti veoma oprezni kad je u pitanju mentalno zdravlje, jer ono će biti najranjivije.

Facebook Comments