Snovi o demonima

Snovi o demonima ili đavolu uopšteno se smatraju nepovoljnim. Oni najčešće oslikavaju ono što nas muči u svakodnevnom životu, ukazujući nam ujedno na prisutnost straha i frustracija. U tumačenju snova vrag, đavo, sotona predstavljaju naše podsvesne strahove, depresiju, požudu, nedostatak zrelosti ili problem na emocionalnom planu.

Značenje demona u snovima takođe se povezuje sa traumama, lošim negativnim događajima ili situacijom koja je obeležila određeni period života.

Snovi o demonima odražavaju aspekt nemoralnosti, tendencije ka osveti, ali i sklonosti ka rasipničkom stilu života.

Boriti se sa demonom u snu znači da osoba u svakodnevnom životu se suočava sa neuspesima i gubicima.

Demon koji se osmehuje sanjaru u snu povezuje se sa opasnim, rizičnim  ili nepoštenim radnjama u realnosti.

Uopšteno, snovi o đavolu ukazuju na probleme sanjara u njegovom emocionalnom području i nedostatkom unutrašnjeg spokoja.

Za žensku osobu san o demonima simboliše gubitak ugleda i poštovanja u društvu.

Razgovarati sa demonom u snu označava obmanu, lukavstvo i razočarenje. Ovakav san najčešće predskazuje na oprez, jer sanjar može biti prevaren od osobe kojoj veruje.

Videti demona sa simbolima ili znacima bogatstva ukazuje na neophodan oprez u pogledu finansijskog segmenta.

Ukoliko sanjar vidi svog prijatelja u liku đavola to ukazuje na različita životna ubeđenja.

Videti demona u crnom predstavlja probleme na materijalnom planu. No, ukoliko sanjar u snu vidi demona u crvenom to je naznaka problema u ljubavi, ljubomore i klevete.

Sanjati ženu u vidu demona ukazuje na sklonost ka manipulaciji u cilju ostvarenja određenih ciljeva.

Osetiti prisutnost demona, ali ga ne videti u snu, smatra se izuzetno nepovoljnim znakom. Ovaj san povezuje se izdajom bliske osobe ili tendencijom sanjara da je na izvestan način povredi. Veruje se da ovakve snove nije poželjno nikome ispričati, jer mogu “privući” opasnost.

Ubiti demona u snu smatra se vrlo pozitvnim znakom, jer oslikava snagu sanjara i uspešno prevladavanje strahova. Ovaj san u interpretaciji predstavlja rešavanje briga i sinonim je dobrog ishoda za osobu.

Videti demona u obliku bebe u snu simboliše izvesnu nepravdu i osećaj krivice. Za trudnice ovakvi snovi označavaju strah od gubitka deteta.

Facebook Comments