Šta nam otkriva horoskop emocija – drugi deo

Morski povetarac (24.septembar – 23.oktobar)

Ovo su veoma neodlučne i emotivno nesigurne osobe. Po pitanju partnerskih odnosa, vrlo su senzualni, romantični i teže harmoniji. Ukoliko ne ostvare željeni sklad u ljubavi, postaju napeti, mrzovoljni i nefleksibilni. Ne vole rasprave, ni sukobe, potrebno im je dosta razumevanje od strane partnera.

Oluja (24.oktobar -22.novembar)

Rođeni u ovom periodu godine su veoma intuitivni, harizmatični i vrlo senzualni. Međutim, njihova posesivnost i želja da da dominirau čini ih komplikovanim za skladan partnerski odnos. U suštini su dosta emocionalni i osetljivi zbog čega teško ostvaruju dugoročnu ljubavnu vezu. Zahvaljujući svojoj istrajnosti  i unutrašnjoj snazi uspevaju da prevaziđu mnoge životne krize.

Magla (23.novembar – 22.decembar)

Ovo su večiti putnici i nepopravljivi sanjari. Uživaju u svojoj nezavisnosti, slobodi, ne vole rutinu i uvek teže nekoj promeni. Ove osobe veoma često postupaju suprotno od onoga što govore. Njihova priroda je avanturistička, imaju dosta optimizma, vedrine i smisla za humor. U ljubavi nisu uvek iskreni prema partneru, skloni su konfliktima i naglom prekidu partnerstva.

Sneg (23.decembar – 20.januar)

Za osobe rođene pod uticajem ovog elementa može se reći da su ambiciozni, postojani i marljivi. Za njih je voma važan aspekt strpljenja i sigurnosti. Po prirodi su vrlo razumni i vešto skrivaju svoje emocije.U ljubavi imaju duboke emocije i potreban im je partner koji će im pružiti podršku i razumevanje. Kad savladaju svoju nesigurnost mogu biti dosta romantični i strastveni.

Kiša (21.januar – 19.februar)

Osobe rođene u ovom periodu su vrlo nepredvidljive. Po prirodi su jako emotivni, khki i spremni da se žrtvuju za dobrobit drugih ljudi. Imaju praktičan i jednostavan pristup. Uvek su u potrazi za savršenim partnerom sa kojim će uspeti da izraze svoje najdublje osećaje.

Rosa (20.februar – 21.mart)

Rođeni u vladavini ovog elementa  su romantični, intuitivni i dosta ranjivi. Zbog svoje naglašene emotivne prirode nedostaje im praktičnost. Nedostatak samouverenosti i samopouzdanja čini dosta nepostojanim. U ljubavi im je veoma važno da imaju dovoljno podrške i razumevanja od strane voljene osobe. Rosa je sinonim za najnežnija osećanja, maštovitost, saosećajnost i osetljivost.

Facebook Comments