Staro gatanje sa brojevima

Od davnina brojevima su imali važnu ulogu u životu ljudi. U umeću proricanja, brojevima su se pripisivala magična svojstva. Staro gatanje sa brojevima je jedna od veoma zanimljivih tehnika koja nam daje mogućnost da saznamo odgovore na pitanja iz svog svakodnevnog života.

Za ovu jednostavnu tehniku treba uzeti jednu vrećicu napravljenu od prirodnih materijala i pronaći deset oblih kamenčića, koje treba obeležiti brojevima od 0 do 9. Veruje se da je oblutke ( oble kamenčiće ) najbolje skupljati nedelju dana kako bi energija bila jača i delotvornija. Brojevi koji se upisuju na svaki oblutak imaju sledeće vrednosti:

Broj 1 odnosi se na ostvarenje želje i uspeh u realizaciji ideja;

Broj 2 simboliše pomoć od bliske osobe u rešavanju postojećeg problema;

Broj 3 ukazuje da morate uložiti dosta truda i strpljenja ukoliko želite da prevaziđete postojeće prepreke;

Broj 4 otkriva da se neka bliska osoba potajno nada vašem neuspehu. Nemojte drugima otkrivati svoje planove ukoliko želite uspeh.

Broj 5 simboliše da trenutne želje ili ideje neće doneti dobro. Naprotiv, one mogu biti veoma štetne za vas u budućnosti.

Broj 6 ukazuje dana trenutne okolnosti ne možete uticati, čak iako to jako želite.

Btoj 7 simboliše pomoć anđela čuvara. Očekuje vas period uspeha i blagostanja. Promene su vrlo blizu.

Broj 8 otkriva da postoji neko ko vas energetski ometa ili stvara prepreke. Budite oprezni.

Broj 9 ukazuje da niste realni u nekim svojim željama. Poslušajte savete bliske osobe.

Nula  simboliše da je ovo razdoblje čekanja. Budite strpljivi i istrajni.

Nakon upisanih vrednosti, oblutke treba staviti u vrećicu i zamisliti želju. Izvučeni oblutak kroz određenu numeričku vrednost daće odgovor na postavljeno pitanje. U modernoj formi ovog gatanja vrednosti brojeva mogu se dopuniti sa odgovarajućom planetom i dobiti sadržajniji odgovori.

Staro gatanje sa brojevima vrlo je precizno i u različitim vremenskim epohama verovalo se da je jedno od najtačnijih  divinacijskih sistema baziranih na tajanstvenoj mudrosti brojeva.

 

Facebook Comments