Strelac – Godišnji horoskop 2016. godina

LJUBAV: Pred vama je složena ljubavna godina. S jedne strane i dalje postoji mogućnost romantičnih ljubavnih pustolovina, no s druge, Saturn u vašem znaku pritisnuće vas i vaša će očekivanja u ličnim odnosima postati ozbiljnija, zahtevnija ili će vas život navesti na to. Moraćete postati odgovorni, a povremeni nedostatak veselja doneće važnije introspekcije. Preispitivaćete svet u sebi i sebe u svetu, pa će kod nekih njihovi partneri imati osećaj da su zanemareni. Takođe ćete biti skloni nerealnim procenama, pa je jako važno da se držite činjenica. S voljenom osobom verovatno ćete isterati stvari na čistac, hteli vi to ili ne. Biće to u konačnici zdravo otrežnjenje. Dobra Venera sledi vam od 1.1. do 24.1., od 6.4. do 1.5., od 13.7. do 6.8. i od 19:10. do 13.11.

strelac-horoskop-300x293

KARIJERA: Ako pitate bilo kog iz vaše radne okoline što je novo s vama, reći će vam da ste se jako uozbiljili. Posledica je to tranzita Saturna po vašem znaku s kojim nema šale. Stoga će mnogi krenuti u malo dublju inventuru svojih poslovnih želja, prioriteta, sposobnosti i ciljeva u profesionalnom pogledu. Učini li vam se da su zidovi i prepreke prevelike, ne tugujte, jer to je tu samo zato da vas ojača i učini zrelijim i spremnijim na još veća dela. Biće vrlo “sivih” dana kad vam neće biti ni do čega, no izlaz ćete uvek naći u nečem novom za vas. Ovo je godina vaših iskušenja kad postavljate važne temelje za poslovne rezultate koji će se pamtiti godinama.

ZDRAVLJE & SAVET: Melanholija i depresivne faze…sve to možete pobediti ili bar ublažiti ako odete među ljude, bili to vaši prijatelji, bili poznanici . I najbezazleniji neobavezni razgovor uneće dašak svetlosti u vaš život. Čovek je čoveku lek.

Facebook Comments