Strelac – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Verovatno ste pomalo iscrpljeni i sa smanjenom nadom u bolje sutra. Saturn u vašem znaku troši vaše strpljenje, a prethodne godine uz njega vas je iscrpeo i Mars. Na neki način ste se ogolili.Neki su se morali suočiti sami sa sobom i priznati sve svoje obmane. Kako sebe, tako i drugih. Ako ste prihvatili lekciju, sad ste jači i zreliji, te znate šta tražite. Ako niste, još ćete morati poraditi na spomenutom. Ipak, duži tranzit Venere u Ovnu, a po vašem prirodnom 5. polju ljubavi i dece (od 4.2.   Do 7.6.) otvoriće lepe ljubavne prilike, mogućnost potomstva, srećna druženja. Uspećete se opustiti od realnosti s kojom se svako malo suočavate. I prijatelji će vas oraspoložiti. Dobra Venera takođe ohrabruje od 27.8. do 21.9., te ponovno do 02.12. do 26.12.

strelac-horoskop-300x293
KARIJERA: Moglo bi se reći da ćete se zapravo najviše baviti sami sa sobom. Saturn će naime, celu  ovu godinu još boraviti u vašem znaku i brusiti vas i vaš karakter do fino isklesanog lika. Trebaće još nešto strpljenja, uzdržanosti, pameti i prevazilaženja unutrašnjeg očaja kako bi izgradili sebe na najbolji mogući način. Neka, jer nakon toga, kad sve to izdržite, malo je toga što će vas moći destabilizovati.U poslu ćete ove godine imati i napora i prepreka, ali ipak, biće i kvalitetnih rešavanja i to na način koji će spajati tradiciju i invenciju. Stoga budite otvoreni i za neke vama možda konvencionalne poslove jer će vam oni i te kako dobro doći. Ako očekujete zaštitu neki bi se mogli osramotiti.
ZDRAVLJE & SAVET: Da bi ojačali i prebrodili ovaj zahtevni period koji će ipak biti nešto lakši nego prethodna godina, pogledajte vesele ljude i vedre sadržaje. Čitajte humorističnu literaturu i setite se šta je to što vas veseli. Boravite na Suncu i u prirodi. To će vas uvek spašavati.

Facebook Comments