Strelac – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Odlaskom Saturna iz vašeg znaka (krajem 2017) u vama se oslobodio prostor za humor i vedriji pogled na život i svet. Takvi, s više osmijeha na licu, privući ćete u svoj život više ljudi koji će vam prilaziti lakše. Opet ste pristupačni, a s vašeg lica nestaju brige. No takođe ste i zreliji, znate ko ste. Sa realnijim odnosom prema sebi, i vaš privatni život postaće uspešniji. Povremeno će vas mučiti nedostatak samopouzdanja, no svakim danom, bićete sve otvoreniji za ljubav. Ona će dolaziti i razvijati se postepeno. I dalje stoji da ostanete realni i da ne lutate (previše). Dobar vetar u leđa daće vam povoljna Venera od 7.3. do 31.3., te od 14.6. do 10.7. Na vama je da se opet setite kako je to uživati bez pritiska, no ne zaboravite ni lekciju koju ste naučili – odgovornost i umerenost.

KARIJERA: Osećaćete kao da vam je neko skinuo teret s ramena,  no financijski ćete biti iscrpljeni. Tokom većine godine za svaki novčić moraćete i dalje da se pomučite i zaslužute ga. Neće biti popusta. Maštaćete o važnim postignućima, a realnost će biti surovija. Ipak, vaš subjektivni unutrašnji osećaj biće bolji nego pre. U vama će se postepeno razvijati snaga i svest da vi možete više nego što mislite. Kad poverujete u to, krenućete bez zaustavljanja. Tako ćete korak po korak graditi nove poslove i kontakte. Ustrajete li, bićete nagrađeni ulaskom Jupitera u vaš znak 9.11. Nakon tog dana sve će biti lakše, prilike će dolaziti same po sebi, a na vama je da izdržite i dočekate ih spremni.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobar deo godine važniji tranziti kao da će vas zaobilaziti. Neki će se, doduše, telesno osećati dobro, ali će u duši biti usamljeni. Dizanju iz pepela pomoći će ulazak Jupitera u vaš znak (nakon 12 godina) koji će vam od 9.11. dati krila u svakom pogledu.

Facebook Comments