Strelac – godišnji horoskop za 2015. godinu

Za osobe rođene u znaku Strelca 2015. biće godina iznenađenja, profesionalnog uspeha i proširenja poslovnih kontakata. Položaj Saturna u znaku Strelca doneće mnogobrojne mogućnosti koje će poboljšati postojeće ideje, obnovu resursa i praktičnost u interakciji sa drugima. Ova godina stabilizovaće porodičnu situaciju i odnose sa  starijim članovima porodice. Blagotvoran uticaj Jupitera  doneće veću odlučnost i samopouzdanje u oblasti karijere. Na finansijskom planu u 2015. godini moguće su prolazne i kratkotrajne teškoće, kao i imovinski i sudski problemi.

009 strijelac

Posao

Za osobe rođene u znaku Strelca 2015. će biti godina rasta, dugoročnih projekata i profesionalnog napretka. U prvoj polovini godine predstavnici ovog znaka mogu imati veće odgovornosti, što će zahtevati odlučnije i upornije angažovanje. Uprkos novim mogućnostima tokom 2015. potrebno je biti odgovorniji u promovisanju ideja i opsega delovanja. U drugoj polovini godine osobe rođene u znaku Strelca imaće priliku da prošire svoj društveni autoritet i kreativne veštine. Nerealne odluke u poslovnim partnerstvima mogu poljuljati profesionalnu stabilnost.

Porodica i ljubavni odnosi

U porodičnom životu, predstavnici ovog znaka imaće skladne i harmonične odnose u 2015. godini. Strelčevi treće dekade moraju izbegavati sukobe sa mlađim članovima porodice. Na emotivnom planu za osobe rođene u znaku Strelca 2015. biće godina važnih odluka i savladavanja nesuglasica. Usamljeni predstavnici ovog znaka tokom februara i marta meseca mogu upoznati osobu sa kojom će pronaći ljubavnu sreću. Ova godina za mnoge zauzete osobe u znaku Strelca može doneti proširenje porodice i ispunjenje u bračnom životu.

Finansijska situacija

Opšta situacija na finansijskom planu u 2015. godini za osobe rođene u znaku Strelca biće u znaku ekonomičnosti i racionalnog raspolaganja sa finansijskim sredstvima. Ostvarenje dugogodišnjih želja može uticati na materijalne mogućnosti i zahtevati od predstavnika ovog znaka da racionalnije razmišljaju o ulaganjima. Neozbiljan pristup novcu može ugroziti postojeću stabilnost i materijalne resurse.

Zdravstvena situacija

U 2015. godini osobe rođene u znaku Strelca mogu imati kardiovaskularne probleme i disbalans organizma zbog korišćenja kalorične hrane i unosa alkohola. Predstavnici ovog znaka tokom 2015 moraju se pridržavati zdravog načina ishrane. Posebnu pažnju treba obratiti na samoinicijativno lečenje, jer ono može izazvati probleme sa jetrom i padom životne energije.

Facebook Comments