Talisman – prema horoskopskom znaku – drugi deo

Talisman za horoskopski znak Vaga

Predstavnici ovog vazdušnog znaka uvek teže što većem skladu sa svojom okolinom. Za njih je idealan talisman Yin i Yang. Inače, ovaj simbol ravnoteže omogući će im da budu kreativniji i imaju bolju komunikaciju sa drugim ljudima.

Talisman za horoskopski znak Škorpija

Škorpija je jedan od najkontraverznijih i najmističnijih znakova horoskopa. Iako su veoma energični strastveni, u emocionalnom području vrlo često im nedostaje doslednost. Idealan talisman za predstavnike ovog znaka je simbol škorpije koji će im pomoći da budu u većem skladu i intuitivno privuču ono što je dobro za njih. Ovaj talisman ujedno će ih odbraniti od uticaja loše energije.

Talisman za horoskopski znak Strelac

Strelac je znak poznat po svojoj veseloj prirodi, smislu za humor i entuzijazmu. Međutim, ovaj znak horoskopa sklon je promeni raspoloženja i velikoj impulsivnosti. Idealan talisman koji će ih zaštititi od nepromišljenosti, propusta u svakodnevnom životu i ublažiti impulsivnost u delovanju je simbol anđeoska sreća. Smatra se da će ovaj talisman sa likom anđela vratiti sklad na porodičnom planu, u ljubavi i dati dovoljno podrške za donošenje racionalnijih odluka.

Talisman za horoskopski znak Jarac

Ovaj znak horoskopa čiji je predstavnik Saturn, poznat je po svojoj ambicioznosti, upornosti i odlučnosti. Ovde je naglašen osećaj dužnosti i discipline, a jedna od dominantnih karakteristika je sposobnost jasnog određivanja cilja i načina kako ga postići. Talisman koji se smatra idealnim za ovaj znak je skarabej koji  simblično predstavlja znak besmrtnosti. On će biti idealna pomoć za jačenje individualnih kvaliteta i bolje uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Talisman za horokopski znak Vodolija

Ovom osetljivom i nepredvidljivom znaku zodijaka uvek je potrebna dodatna podrška u mnogim područjima života. Da bi aktivirali svoje potencijale i ojačali svoju energiju, talisman koji se preporučuje je Torov čekić. Ovaj simbol otkloniće postojeće barijere i sve one prepreke koje sprečavaju da se dođe do sreće i napretka.

Talisman za horokopski znak Riba

Horokopski znak Ribe spadaju u jedan od najosetljivijih u celom zodijaku. Na konflikte i nemir obično reaguju povlačenjem u sebe. Srećni su kada su okruženi ljudima koji im pridaju dosta pažnje, pokazujući podršku i brigu. Talisman koji je preporučuje za ovaj znak je prorokovo oko, koje inače štiti osobu od negativne energije i loših uticaja, pružajući ujedno moćni štit zaštite.

Facebook Comments