Talisman za novac

Talisman za novac            Svi mi u jednom trenutku budemo poneseni onim malim papirićima koji kruže od čoveka do čoveka i omogućavaju nam da nešto kupimo, negde otputujemo, nešto postignemo. Najvažnije od svega je da uvek znamo kako su ti papirići samo jedno sredstvo pomoću kojeg dolazimo do cilja, te da nikada ne budemo poneseni toliko da nam na kraju same novčanice postanu glavni cilj. Sve dok to imamo na umu, u redu je pozabaviti se raznim metodama, npr. onim drevnim – kako bismo zaradili više novca koji će nam omogućiti da ostvarimo neke svoje snove. Jedan od tih drevnih metoda je nošenje specijalnog talismana koji je za to namenjen.

Tako je, svaki talisman ima svoju specifičnu moć. Neki se nose kako bi osobu zaštitili od kletvi i uroka, a neki kako bi prizvali ono što nam je potrebno. Važno je napomenuti da talisman mora napraviti osoba koja za to ima moć, kako bi ga učinila magičnim. Kada se nabavi taj određeni talisman, potrebno je nositi ga u svojoj auri, pa je najbolje zakačiti ga na kanapče i nositi oko vrata, poput kakve neobične ogrlice. Talisman se izrađuje namenski za određenu osobu (služeći se njenim ličnim podacima – ime, prezime, datum rođenja i ime majke), te ga samo ona treba nositi. Njegovo delovanje se ispoljava neverovatnom brzinom, maltene odmah kada ga počnemo nosititi. Talisman za novac služi isključivo za poboljšanje finansijske situacije (privlačenje novca, vraćanje dugova, sticanje bogatstva) i ne može se koristiti u neke druge svrhe (npr. za zaštitu od uroka i sl.).

Ono što će pospešiti delovanje talismana, i omogućiti nam da popravimo naše materijalno stanje jeste vera u njega i dobra vizualizacija. Moramo biti u stanju da tačno zamislimo sve ono što bismo voleli da radimo ili imamo kada bismo imali te količine novca koje su nam potrebne. To i nije tako teško, zar ne?

Facebook Comments