Tarot: Četiri kralja – prvi deo

Tarot karte daju nam određene smernice za svaki sektor života. Ovaj drevni alat kroz mnogobrojne simbole pomaže nam da se bolje emocionalno povežemo sa osobom koja nam se dopada i iskoristimo najbolje mogućnosti koje će odvesti do zadovoljstva i sreće. U tarot kartama zapisani su mnogi odgovori i pomoć za bolje razumevanje prirode suprotnog pola.

Četiri kralja u špilu Male Arkane, kralj mačeva, kralj štapova, kralj pehara i kralj diskova pokazuju nam karakteristike, osobine, stavove, načela i sve ono što nam može pomoći da razumemo i osvojimo muškarca koji nam se dopada. Ove četiri karte ujedno su i pokazatelji životnih ciklusa i daju nam bolji uvid u način i postizanja emocionalnog zadovoljstva u odnosu.

Tarot karta Kralj Pehara

Ključne reči:

Mudrost

harizmatičnost

suptilnost

zrelost

podrška

stabilnost

razumevanje

nežnost

dobrota

kreativnost

unutrašnja snaga

odlučnost

spontanost

velikodušnost

komunikativnost

samokontrola

optimizam

Ovo karta koja oslikava galantnog i druželjubivog  muškarca koji ima prefinjen stil. Njegova spontanost, vedrina duha i opuštenost čine ga neodoljivim u ženskom društvu. On ima brojne umetničke talente, naglašenu kreativnost i dobre komunikacijske veštine.

Šarm i harizma koju poseduje, zagonetnost i tajanstvenost, osigurava mu da vrlo lako osvoji naklonost suprotnog pola. Pored odlučnosti, sofisticiranosti i odlične komunikacije, ovaj muškarac ima svoju romantičnu i osetljivu stranu. U ljubavi ne voli nepostojanost, sarkazam, ljubomoru i partnerku koja teži dominaciji. Njega privlače žene koje su posvećene, predane, iskrene i koje znaju šta žele od života.

Ono što treba izbegavati u njegovom društvu je uticanje na već donete odluke, podcenjivanje iskustva i zrelosti, jer to može stvoriti prepreke, ograničenja ili poteškoće u budućnosti. Da bi zadržali pažnju ove osobe treba postupati mudro, spontano i soficticirano. Takav pristup imaće pozitivan uticaj na dalji tok situacije i pomoći da se pronađe put do najskrivenijeg kutka njegovog srca.

Facebook Comments