Tarot: Četiri kralja – treći deo

Tarot karte daju nam određene smernice za svaki sektor života. Ovaj drevni alat kroz mnogobrojne simbole pomaže nam da se bolje emocionalno povežemo sa osobom koja nam se dopada i iskoristimo najbolje mogućnosti koje će odvesti do zadovoljstva i sreće. U tarot kartama zapisani su mnogi odgovori i pomoć za bolje razumevanje prirode suprotnog pola.

Četiri kralja u špilu Male Arkane, kralj mačeva, kralj štapova, kralj pehara i kralj diskova pokazuju nam karakteristike, osobine, stavove, načela i sve ono što nam može pomoći da razumemo i osvojimo muškarca koji nam se dopada. Ove četiri karte ujedno su i pokazatelji životnih ciklusa i daju nam bolji uvid u način i postizanja emocionalnog zadovoljstva u odnosu.

 

Tarot karta Kralj štapova

Ključne reči:

Dominantnost,

egocentričnost

neustrašivost

jaka intuicija

dosta talenata

sarkazam

autoritet

jaka unutrašnja energija

samopouzdanje

ulazak u rizik

radoznalost

znatiželjna priroda

seksipilnost

jedinstven stil

iskrenost

praktičnost

Kralj štapova predstavlja dinamičnog i aktivnog muškarca koji je uvek spreman za nove izazove. Njega privlači sve što je originalno i neobično. On ima jedinstven stil, u komunikaciji je otvoren, iskren i uvek kaže ono što misli.

U društvu ima reputaciju dobrog prijatelja koji želi da pomogne i pruži podršku. U ljubavi je spreman na kompromis i lako se prilagođava. Zbog naglašenog seksipila i unutrašnje snage kojom zrači lako fascinira suprotan pol.

Njega privlače žene koje su odgovorne, samostalne, kreativne i posvećene svom ljubavnom partneru. On neumorno traga sve dok ne nađe ženu svojih snova koja će ga razumeti, pružiti podršku i sa kojom će podeliti sve svoje tajne.

Iako nema naglašene karakteristike suptilnosti i ljubaznosti, u suštini je veoma osetljiv i saosećajan. Žena koja želi da osvoji njegovo srce mora posedovati dovoljno samopouzdanja, nežnosti i volje da bude posvećena. Ne privlače ga ženske osobe koje su netolerantne, ljubomorne, nepostojane, sumnjičave bez razloga, sebične, sklone flertovima i avanturama.

Facebook Comments