Tarot godišnja karta

Tarot godišnja karta – 10 Točak sudbine

Poruka ove karte govori o neočekivanim mogućnostima i prilikama koje će biti aktuelne u ovoj godini. Sve ono što je išlo po zlu u prošlosti sada može biti ispravljeno. To je godina u kojoj počinje novi ciklus i vreme kada će sreće biti na našoj strani.

Tarot godišnja karta – 11 Snaga

Tarot karta Snaga simboliše sjaj, svetlost, unutrašnju snagu. Ona nam ukazuje da ćemo dobiti priliku da napokon rešimo problem koji nam stvara ograničenjenje. To je karta nove snage, životnog žara i optimizma.

Tarot godišnja karta –  12 Obešeni čovek

Ovo je godina kada treba biti dosta strpljiv kako ne bi došlo do pogoršanja situacije. Karta Obešeni čovek predstavlja fazu u kojoj će pojedinac promeniti pojedina ubeđenja ili stavove. Moguće je da će doći do završetka nekih situacija iz prošlosti koje su bile tegobne.

Tarot godišnja karta – 13 Smrt

Karta Smrt  govori o godini u kojoj će se osoba osloboditi uticaja prošlosti i krenuti napred u potpuno drugom smeru. To je godina koja zahteva ignorisanje svega onoga što je stvaralo bol, patnju i tugu. Ujedno predstavlja vreme kada će osoba krenuti putem samorazvoja i promene stavova vezanih za neke bliske osobe.

Tarot godišnja karta – 14 Umerenost

Očekujte vreme kreativnosti, traženja većeg balansa, harmoinije i ravnoteže. Ova godina može pomoći da se pronađu idealna rešenja u onim segmentima koja su problematična. Takođe, moguća je pojačana osetljivost i emocionalnost.

Tarot godišnja karta – 15 Vrag

Karta Vrag nagoveštava godinu prepunu strasti, fokusa ka materijalnom i fizičkom aspektu života. Ona simboliše težnju za dominacijom i pojačanu seksualnu energiju. U ovoj godini treba izbegavati traženje prečica do sreće, jer one vode samo u privremeno zadovoljstvo. Imajte na umu da sve što na početku izgleda sasvim jednostavno, primamljivo i lepo može biti potpuno drugačije.

Tarot godišnja karta – 16 Kula

Ova karta nam govori da je godina u kojoj se nalazimo idealna za promene. No, ona takođe oslikava zablude, sukobe i konflikte, pa je potrebno analitično sagledati i proceniti svaku situaciju, kako  bi se izbegli propusti.

Tarot godišnja karta -17 Zvezda

Nove ideje i mnogobrojni projekti obeležiće ovu godinu. Imaćete više samopouzdanja i poverenja u sopstvenu snagu. Ovo je karta  koja nas vodi do većeg samopoštovanja, radosti i sreće.

 

Tarot godišnja karta – 18 Mesec

Karta Mesec oslikava arhetip majke i ženski princip. Takođe se odnosi na iluzije i svet mašte. Tokom ove godine veći akcenat treba staviti na istinu, pravednost i spontan način delovanja. Put kojim osoba hoda može doneti mnoge iluzije, zato treba biti promišljeniji u delovanju. Poruka ove karte govori da će osoba  spoznati svoju unutrašnjui snagu, energiju i biti jača nego na početku svog puta.

Tarot godišnja karta – 19 Sunce

Mnogi strahovi, sumnje i nedoumice ostaće iza vas. Ovo je karta koja govori da vas očekuje poboljšanje na emotivnom i poslovnom planu. Pronađite nadahnuće koje će vas podstaći na veću inicijativu i probuditi u vama više kreativnosti. Imaće podršku i pomoć bliskih osoba.

Tarot godišnja karta – 20 Sud

Za vas ovo će biti godina pobede i  vreme kada ćete se uspešno izboriti sa mnogim nevoljama. Ova karta nosi poruku ozdravljenja, pobede dobrog nad zlim i poboljšanja odnosa sa drugim ljudima.

Tarot godišnja karta -21 Svet

Karta Svet govori o dolasku novih mogućnosti u ovoj godini. Imaćete priliku da putujete u inostranstvo i otkrijete sve ono što je novo i nepoznato. Ona označava dolazak novog životnog ciklusa i brzog nalaženja rešenja.

 

Facebook Comments