Tarot karta Tri mača – najava izdaje i neverstva

Tarot karte mogu nam poslužiti kao jedan od načina da saznamo iskrenost bliske osobe i upoznamo se njenim osećanjima i planovima. Tarot karte najčešće se konsultuju za ljubav, posao i zdravlje. U tumačenju, pojava određenih karti daje nam dosta informacija o onome što će se tek dogoditi  i u interpretaciji pokazuju na šta treba obratiti više pažnje.

 

 

Kada govorimo o ljubavnim odnosima, svaka tarot karta je ključ za razumevanje onih situacija gde je potrebno više prilagođavanja i pripreme za različite događaje. U tarot analizi, karte iz skupa Mačeva odnose se na napore, teškoće i naznaka su upozorenja nadolazećih problema i promene.

Budući da Mačevi predstavljaju snagu i hrabrost u većini slučajeva oni nam daju mogućnost da savladamo određene prepreke. Karte iz ovog skupa predstavljaju aktivne i dinamične osobe sa velikom energijom za borbu.

U tarot ljubavnoj analizi pojava karte Tri mača smatra se dosta nepovoljnom jer predočava na dolazak teškoća, gubitaka, sukoba u ljubavnom odnosu. Ova karta je najava da će osoba biti povređena zbog teških i grubih reči partnera, njegove izdaje, neiskrenosti i neverstva. U aktuelnom razdoblju karta Tri mača otkriva da treba potražiti jasnije odgovore i ne zatvarati oči pred istinom.

Tradicionalno, ova karta prikazana je slikom srca koje je probodeno sa tri mača. Ona pokazuje da se osoba nalazi u razdoblju  razočarenja i tuge, jer u njenoj stvarnosti se nisu ispunila određena očekivanja.

Ona oslikava situaciju gde stvari ne idu svojim tokom i sve je daleko od unutrašnjih želja. U segmentu seksualnosti  pokazuje neravnotežu i dozu frigidnosti. Ova karta povezuje se sa štetom koju uzrokuju drugi ljudi i naznaka je izostanka balansa i ravnoteže.

Tarot karta tri mača u uspravnom položaju govori o emocionalnom bolu, razočaranju, otkrivanju laži i vrlo teskobnoj istini.

U obrnutom položaju odnosi se na izdaju, nedostatak kompromisa, lukavsto, odbacivanje, sumnje i neverstvo.

Kroz ovu kartu savršeno su prikazane važne lekcije i prilike da iz više uglova pogledamo sve ono što nam zadaje teškoće i prisiljava da se borimo. Ona može biti veliki podsticaj za dalji razvoj i buđenje svoje prave snage. U tarot špilovu Tri mača je nagoveštaj određene tuge, nostalgije, bola iz prošlosti, zarobljene energije, usamljenosti i perioda bolnih promena sa kojima se moramo suočiti.

Facebook Comments