Tarot karta Zvezda – Duhovna pomoć anđela čuvara

Tarot karta Zvezda predstavlja jednu od najboljih u skupu Velike Arkane. Poverenje, nada, obećavajući projekti, mogućnost pozitivnih promena na profesionalnom planu samo su neka od njenih značenja. Ova karta pokazuje nam da bez obzira na postojeće prepreke i ograničenja imamo pomoć anđela čuvara. Pojava tarot karte Zvezda u otvaranju predznak je da se će situacija odvijati u povoljnom pravcu.

 

 

Na romantičnom planu ukazuje na pravu i istinsku ljubav, srećan brak, iskrene osećaje, sklad, harmoniju i radost. U tom smislu to može biti nova veza za one osobe koje su usamljene i završetak faze usamljenosti.

Po pitanju finansija karta Zvezda naznaka je prosperiteta, stabilnosti i popravljanja postojeće situacije.

U poslovnom smislu odnosi se na pozitivne promene i akcentuje umetničke talente.

U zdravstvenom segmentu govori o aspektu zaštite, poboljšanju, isceljenju i oporavku.

Astrološka korespondencija: Planeta Jupiter u XI kući zodijaka.

Ključne reči: Oporavak, obnova, revitalizacija, poverenje, radost, nada, inspiracija, dobrodušnost, uspeh, realizacija namera, pomak, dobar izbor, vera, jasnoća misli, duhovna zaštita.

Tarot karta Zvezda naopako: Uticaj negativne energije, upozorenje o izdaji, klevete, spletke, impulsivnost, pohlepa.

Simbolika ove tarot karte ukazuje na nevezanost za materijalni aspekt života. Ona govori o sticanju unutrašnjeg mira, jednostavnosti i strpljenju. U numerološkom smislu, broj 17 označava sticanje veće mudrosti, traženje načina za ozdravljenje i unutrašnji rast  kroz učenje novih stvari.

Uopšteno, tarot karta Zvezda pomaže da se ostvari sreća, napredak i ravnoteža. Pod njenim uticajem  možemo videti  situaciju iz druge perspektive. Osoba će rešiti mnoge teškoće, jer će videti nove mogućnosti. Karta Zvezda sugeriše na pojavljivanje neočekivanih puteva koji će biti otvoreni, ali samo ukoliko je kod pojedinca prisutna duhovnost.

Kada je tarot karta Zvezda  dominantna u otvaranju, to je naznaka da će više optimizma i inspiracije biti prisutno u svakodnevnom životu. Ova karta pruža veru, nadu u poboljšanje, radost i bolje razumevanje situacije. Označava prihvatanje i razumevanje svega onoga što će dovesti do pozitivnog pomaka, veće duhovnosti i rasta. Ona je najava novog početka i povoljnog razdoblja u ljubavi, poslu i zdravlju.

U celini, karta Zvezda predstavlja osobe koje se bave umetnošću, pisce, pesnike, slikare. Tradicionalno, spada u jednu od tri karte zaštite u špilu i nagoveštava vreme uspeha.

Tarot karta Zvezda u kombinacijama:

Zvezda i Carica: Pomirenje, entuzijazam, velikodušnost;

Zvezda i Kočija: Najava važnog putovanja, dolazak sjajne prilike ili mogućnosti.

 

Zvezda i Vrag: Izostanak optimizma i manjak duhovnosti ometaju ostvarenje individualnih ciljeva.

Zvezda i Sunce: Razdoblje uspeha u mnogim oblastima života, poznanstvo sa srodnom dušom, nova veza, pozitivan pomak.

Zvezda i Svet: Ova kombinacija označava jednu od veoma povoljnih i odnosi se na ispunjenje želja, trijumf, ljubavno zadovoljstvo.

Facebook Comments