Tarot karte – kako otkriti poruke arhangela (drugi deo)

Tarot karte – kako otkriti poruke arhangela Haniela

 

 

Arhangel Haniel odnosi se na svaku vrstu opšte dobrobiti. Simbol je prosperiteta, uspeha po pitanju finansija i ljubavi. Obuhvata aspekt sreće na individualnom planu. Predstavljen  je tarot kartom Svet. Pojavljivanje ove karte u tarot otvaranju ukazuje nam na vreme uspeha u područja kreativnosti i umetnosti, ali i ekonomskih pitanja.

Tarot karte – kako otkriti poruke arhangela Raziela

Arhangel  Raziel čije ime označava tajnu Boga smatra se arhangelom koji nam predočava na skrivene tajne svemira. Predstavljen je tarot kartom Pustinjak. Izvlačenjem ove karte dobijemo poruku o emotivnom isceljenju, preuzimanju kontrole nad sopstvenim životom i ostavljanjem prošlosti iza sebe.

Tarot karte – kako otkriti poruke arhangela Amiela

Arhangel Amiel odnosi se na promene i mogućnosti. Predstavlja izvor božanskog mira, jasnoće, ravnoteže  i čistih osećaja. Povezuje se sa svim onim što je novo i pomaže nam da steknemo veće razumevanje i strpljenje. U tarotu je prikazan kartom Paž kupova. Pojava ove karte u otvaranju ukazuje nam na ravnotežu u ljubavi i aspekte osećanja.

Tarot karte – kako otkriti poruke arhangela Uriela

Arhangel Uriel čije ime u prevodu označava božiju vatru povezuje se sa preuzimanjem odgovornosti i isceljenjem. U tarotu ukazuje nam da se moramo fokusirati i više pažnje posvetiti svojoj duši i mislima.  Ukoliko optužujemo druge to će nam doneti malu mogućnost napretka. Moramo verovati u sebe i preuzeti odgovornost za sopstveni život. Predstavljen je tarot kartom Sunce. Pojava ove tarot karte u otvaranju ukazuje nam da moramo očistiti svoju energiju i usmeriti se najpre ka stvaranju promena unutar sebe, ostavljajući  iza sebe prepreke koje osujećuju naše snove.

Tarot karte – kako otkriti poruke arhangela Sariel-a

Arhangel Sariel  smatra se velikim isceliteljem. On nam predočava na znanje, odlučnost i snagu. Predstavljen je tarot kartom Visoki Sveštenik. Pojava ove karte govori nam o neophodnosti većeg duhovnog razvijanja u cilju prevazilaženja tračeva i prevara.

Facebook Comments