Tranzit Jupitera u horoskopu

Tranzit Jupitera u određenom znaku i kući može nam otkriti predstojeće mogućnosti  kao i prilike za individualni rast. Planeta Jupiter bavi se našim napretkom na duhovnom i materijalnom planu, razvijanjem potencijala, entuzijazmom, integracijom i ostvarenjem ciljeva. Ova planeta “velike sreće” pokazuje nam kako da savladamo najteže trenutke u svom životu, pronađemo način za uspeh i napredak.

Jupiter u znakovima zodijaka

Kuća u kojoj se nalazi tranzitni Jupiter je mesto gde se otvaraju nove mogućnosti i tu možemo očekivati rast, šanse za napredak, sreću i poboljšanje.

Tranzit Jupitera u prvoj kući

Tranzit Jupitera u prvoj kući – ovo je jedan od najsrećnijih tranzita jer se osobi pruža prilika da dobije pomoć i podršku u ostvarenju sopstvenih ciljeva. To je idealan tranzit za promenu izgleda, menjanje frizure, mršavljenje, početak vežbanja.

 

Tranzit Jupitera u drugoj kući

Tranzit Jupitera u drugoj kući – ukazuje na sjajan period po pitanju finansija i za materijalni napredak. Tada treba obratiti pažnju na mogućnosti koje mogu proširiti posao i doneti više novca. Ukoliko postoje harmonični aspekti Jupitera ovaj tranzit takođe može doneti dobitak u igrama na sreću.

 

Tranzit Jupitera u trećoj kući

Tranzit Jupitera u trećoj kući – odnosi se na preispitivanje sopstvenih ubeđenja i verovanja. Braća, sestre i osobe iz okoline mogu pomoći da se postignu ciljevi. Takođe, ovo je sjajan period za kreativnost, upoznavanje novih ljudi, vizuelizaciju i čitanje duhovne literature.

 

Tranzit Jupitera u četvrtoj kući

Tranzit Jupitera u četvrtoj kući – osoba teži traženju sklada i ostvarenju veće harmonije u svakodnevnom životu. No, ujedno to je vreme kada je moguća promena okruženja ili selidba u drugu zemlju.

 

Tranzit Jupitera u petoj kući

Tranzit Jupitera u petoj kući – donosi veću kreativnost, težnju za zabavom, otkrivanje novih talenata i poriv za kockanjem. U ovom području aktuelni tranzit ukazuje i na moguću trudnoću.

 

Tranzit Jupitera u šestoj kući

Tranzit Jupitera u šestoj kući – je sjajna prilika da se više posvetimo svom fizičkom zdravlju i poboljšamo odnose prema poslovnim saradnicima. Tada su javljaju nove prilike za napredak i rast u karijeri. Mnogo toga što je osoba želela da učini dobija priliku za to tokom ovog tranzita. Smatra se da je u ovom području tranzit Jupitera zadužen za brojne blagoslove i “prilike koje kucaju na vrata”.

 

Tranzit Jupitera u sedmoj kući

Tranzit Jupitera u sedmoj kući – zadužen je za poslovnu saradnju i ljubavno partnerstvo.  To je period kada osoba doživljava posebne trenutke sa partnerom. Tada je moguće ostvarenje kontakta sa osobom iz druge zemlje, uključujući sjajne poslovne ponude koje donose veći novčani prihod.

 

Tranzit Jupitera u osmoj kući

Tranzit Jupitera u osmoj kući – tradicionalno, ovo je područje koje se odnosi na nasledstvo, seks, okultno, smrt. Ovo je vreme kada možemo naučiti neke nove stvari o ovim segmentima. Takođe je vrlo verovatno da možemo dobiti neko nasledstvo. Za razliku od Saturna, tranzit Jupitera u ovoj kući odnosi se na  pozitivnu karmu.

 

Tranzit Jupitera u devetoj kući

Tranzit Jupitera u devetoj kući – povezan je sa visokim obrazovanjem, udaljenim putovanjima, interesom za filozofiju, religiju i istraživanje. Tada možemo upoznati nekoga ko će imati važan uticaj na naš život.

 

Tranzit Jupitera u desetoj kući

Tranzit Jupitera u desetoj kući – tada se mogu desiti veoma važne situacije koje su uvod za velike stvari u bliskoj budućnosti. U tom periodu moguće je ostvarenje kontakta sa važnim ljudima koji će biti poput anđela čuvara. Takođe, postoji mogućnost ponude za rad u inostranstvu ili ostvarenje veze sa nekim ko ima veliku karijeru u drugoj zemlji.  Jupiterov tranzit u ovoj kući otvara vrata za fantastične prilike uz pomoć kojih pojedinac može proširiti svoj ugled i poslovanje.

 

Tranzit Jupitera u jedanaestoj kući

Tranzit Jupitera u jedanaestoj kući – označava period kada se pojedinac može priključiti novim organizacijama, grupama i upoznati nove ljude. Društveni život tada je poboljšan, kao i način gledanja na mnoge situacije.

 

Tranzit Jupitera u dvanaestoj kući

Tranzit Jupitera u dvanaestoj kući – ovo područje horoskopa povezano je sa duhovnošću, intuicijom, percepcijom i boljim usklađivanjem energije. Ovo je kuća podvesti, a Jupiterov tranzit ovde treba koristiti za sticanje boljeg uvida, meditaciju i slušanje unutrašnjeg glasa. Smatra se da tada osoba doživljava važna životna iskustva.

 

Facebook Comments