Tranzit: Sunce u Lavu – vreme kreativnog izražavanja

U astrologiji Sunce upravlja zodijačkim znakom Lav koji pripada elementu vatre. Glavna obeležja ovog znaka su vodstvo, dinamičnost, velikodušnost, iskrenost, harizmatičnost, orjentisanost ka cilju, kreativnost, odgovornost i velika unutrašnja snaga. Ovaj znak zodijaka uvek želi da bude u centru pažnje i primećen od drugih. Međutim, ukoliko njegova energija nije skladno povezana to može uzrokovati da se mnoge stvari rade na silu, bez spontanosti i razvijanja novih potencijala.

 

 

Sunce ulazi u znak Lava 22. jula gde ostaje sve do 23. avgusta kada prelazi u Devicu. Period kada je Sunce u Lavu smatra se idealnim za razvijanje većeg samopouzdanja, izražavanje kreativnih talenata i liderskih sposobnosti.

Smatra se da je ovo tranzit koji donosi dodatni podsticaj i motivaciju. Vreme kada Sunce prelazi iz Raka u zodijački  znak Lava je razdoblje u kome postajemo više maštoviti, kreativni i nezavisni.Tada treba težiti poboljšanju sopstvenih slabosti i većoj iskrenosti prema sebi.

Ciklus kada je aktuealn tranzit Sunca u Lavu može se povezati sa energijom sjaja, dobre organizacije i većih obaveza. Tada možemo saznati kako da iskoristimo date mogućnosti i postignemo ono što želimo. Sunce u Lavu uvećava energiju ovog znaka dajući više kreativnih potencijala i velikodušnosti. Takođe ovde se nalaze najveći potencijali koje treba otkriti i iskoristiti na što pozitivniji način u akcijama.

Sunce u Lavu i uticaj na znakove zodijaka

Ovan: Period kada je Sunce u Lavu treba iskoristiti za pravljenje novih aktivnosti i interesa koje će omogućiti da se poboljša opšta situcija.

Bik: Predstavnici zemljanog znaka u toku ovog tranzita moraju težiti boljoj organizaciji, većoj posvećenost porodici i traženju novih načina za ostvarenje finansijskog napretka.

Blizanci: Za Blizance tranzit Sunca u Lavu ukazuje na neophodnost poboljšanja komunikacije i rešavanja svih onih problema koji ometaju individualni razvoj i rast.

Rak: U toku ovog tranzita Rakovi se mogu suočavati sa izvesnim otežanjima na finansijskom planu. No, sa druge strane to je idealan period za nova poznanstva i ostvarenje kontakta sa važnim osobama.

Leo: Sunce u znaku označava vreme koje omogućava bolje povezivanje sa drugima, veću toleranciju, velikodušnost i otvorensot. Tada treba raditi na individualnom razvoju.

Devica: Za Device ovo je vreme kada moraju biti dobro organizovane, posebno u vezi poslovnih projekata i finansija  kako bi ostvarili svoje želje i planove.

Vaga: Tokom tranzita Sunca u Lavu vazdušni znak Vage mora naći načine kako bi se postigla veća ravnoteža i balans u području prijateljstva i ljubavi.

Škorpija: Aktuelni tranzit Škorpijama donosi veći rad na ostvarenju individualnih želja i omogućava im da pozitivno iskoriste svoje talente i veštine u oblasti rada.

Strelac: Ovo je vrlo pozitivno razdobolje u kome Strelac može započeti nove aktivnosti, poslovne projekte, steći nova znanja i ojačati svoju profesionalnu poziciju.

Jarac: Za znak Jarca ovaj tranzit ukazuje na dobijanje veće podrške od drugih i nove mogućnosti. Tada treba koristiti pružene prilike, jer će one omogućiti da se ostvare dugo planirani ciljevi.

Vodoliji: Tranzit Sunca u Lavu povećava produktivnog ovog vazdušnog znaka i daje više dešavanju u segmentu vezanom za prijateljstva i inostranstvo.

Ribe: U toku ovog tranzita Ribe kroz predan rad i više zalaganja mogu ostvariti dosta uspeha u individualnim projektima.

Facebook Comments