Tranzit Venere

Tranzit Venere u horoskopu odnosi se na period vezan za druženje, daje priliku za ljubav, dobijanje poklona, novčane nagrade i saosećajnost. Devet dana pre ulaska u određeni znak zodijaka možemo primetiti njen uticaj i delovanje. Tranzit Venere kroz 12 znakova zodijaka  manifestuje se na sledeći način:

Tranzit Venere u znaku Ovna: u odnosu sa drugima treba biti posebno oprezan, jer Venera u ovom znaku može doneti izvesna otežanja i teškoće. Životni tempo treba usporiti i obratiti pažnju na izazove u području komunikacije.

Tranzit Venere u znaku Bika: predstavlja period u kome je prisutno puno sklada, harmonije i ugodnih osećaja. Tokom ovog tranzita treba koristiti raspoložive resusrse kako bi ostvarili poboljšanje u važnim životnim segmentima.

Tranzit Venere u znaku Blizanaca: period kada je naglašen logičniji način razmišljanja, a komunikacija je učinkovitija. U ovom razdoblju može doći do rešavanja problema u poslovnim i ljubavnim odnosima.

Tranzit Venere u znaku Raka: to je razdoblje u kome težimo negovanju ljubavnog sklada. Iako je  ovde stavlje naglasak na lični šarm, atraktivnot i lepotu, tranzit Venere u Raku odnosi se takođe na pojačanu emocionalnost i oprez.

Tranzit Venere u znaku Lava: u ovom periodu mnoge situacije sagledavamo na drugačiji način. Umetnički način izražavanja, pojačana harizmatičnost, atraktivnost i autentičnost ovde dolaze do punog izražaja.

Tranzit Venere u znaku Device: pravljenje greški i pogrešnih poteza u ljubavi tokom ovog tranzita su dosta zastupljeni. Ovo je vreme kada treba proceniti napravljenu štetu i bolje sagledati šta je to najvažnije kada je u pitanju ljubav.

Tranzit Venere u znaku Vage: idealan period da donesemo prave odluke u vezi. Smatra se da je ovaj tranzit idealan za uspostavljanje ravnoteže u dugoročnim odnosima i braku. Tranzit Venere u ovom znaku ukazuje na poštovanje ideala koji se tiču harmonije i pravednosti.

Tranzit Venere u znaku Škorpije: odnos koji imamo prema drugima u ovom periodu može se pogoršati. Sumnjičavost i napetost teško se mogu držati pod kontrolom. Iako je težnja ka fizičkom zadovoljstvu pojačana, ona ne donosi sa sobom emocionalnu dubinu.

Tranzit Venere u znaku Strelca: sagledavanje trenutne situacije može biti previše optimistično. Ovaj tranzit ukazuje na vrednovanje aktivnog životnog stila, otvorenost ka novim avanturama i iskustvima.

Tranzit Venere u znaku Jarca: način na koji izražavamo ljubav tokom ovog tranzita je više konzervativan i zreliji. Označava vreme kada smo više odgovorni, vrednujemo  rad i dajemo prednost praktičnosti. Uopšteno se odnosi na razdoblje gde je veoma važno da ispunimo određene zahteve i budemo prihvaćeni od drugih.

Tranzit Venere u znaku Vodolije: predstavlja razdoblje kada želimo veću slobodu, zabavu i imamo inventivniji pristup. Bez obzira koliko smo otvoreni i iskreni prema drugima, u toku ovog tranzita može doći do izvesnog nesklada, skrivanja istine ili neprihvatanja tuđih stavova.

Tranzit Venere u znaku Riba: smatra se da je ovaj tranzit vreme kada se žrtvujemo za druge, osećamo veću privrženost prema bliskim osobama i cenimo njihovu predanost.  Tranzit Venere u Ribama razbija sve granice napetosti, neugodnosti, stavljajući na površinu samo one istinske osećaje i emocije.

Facebook Comments