Tumačenje snova o novcu

Novac u snu predstavlja simbol prosperiteta i finansijski aspekt. Međutim, nedostatak novca u snu odražava nisko samopouzdanje snivača i manjak vere u sopstvenu snagu. U snovima, novac može biti i pokazatelj napretka ili neuspeha. Pronalaženje novca u snu ukazuje na pozitivne promene, dok davanje novca predskazuje period besparice i neuspeha. Brojati veliki novac u snu označava razdoblje obilja i povoljnih okolnosti koje će se pojaviti u bliskoj budućnosti.

 

 

San o novcu može nam predočiti na moguće poteškoće, materijalnu nestabilnost, gubitke i donošenje odluka. Prilikom tumačenja snova o novcu ne treba zapostaviti ni prisutnost boja. Tamne boje ili simboli u blizini novca mogu ukazivati na loše raspoloženje i naglašen pesimizam, dok svetle boje predskazuju spremnost sanjara da krene u realizaciju novih planova.

Snovi o novcu mogu biti orjentacioni pokazatelj seksualnosti, ali i perioda samoće. Ukoliko osoba sanja da je novac svuda oko nje, a ona ne može da ga uzme, taj san predočava da sanjar ne koristi  maksimalno svoje potencijale kako bi došao do određenog cilja. Kada osoba sanja da sedi na steni ili hridu i da vidi mirno more po kome plove novčanice to simboliše vreme kreativnog razdoblja i velikog zadovoljstva.

Pronaći novac u snu odnosi se na izbegavanje obaveza sanjara i manje prolazne probleme. Ukoliko osoba sanja da je potrošila novac koji joj ne pripada to simboliše dvoličnost i sklonost ka obmani.

U jevrejskom sanovniku san o velikoj sumi papirnog novca označava dobitak i dobru finansijsku situaciju. No, sitan novac predstavlja aspekt egoističnih težnji sanjara i potencijalni neuspeh.

Dobijanje papirnog novca u snu predznak je konflikta. Ako sanjar vidi da je primio platu u papirnom novcu to označava prekid, gubitke i rastanak.

Brojati novac koji je razbacan u snu sugeriše da osoba neće uspeti u realizaciji svojih planova. San o krađi novca znak je nesreće i velike opasnosti za snivača.

Posebno povoljnim znakom smatra se ako u snu snivač imao novac u svojim džepovima odeće. Sitan novac u snu predstavlja dolazak velikih promena.

U ciganskom sanovniku novac označava želje sanjara i težnju ka napretku. San o dobitku novca na dar u snu naznaka je pravde i profita.

U numerološkom sanovniku broj četiri na novčanicama označava nprijatna i neugodna iznenađanja u životu sanjara, dok broj sedam ukazuje na neophodnost donošenja važnih odluka. Broj osam na novčanicama u snu označava povoljne promene u sferi posla, a broj devet simboliše profit.

 

 

 

Facebook Comments