Univerzalne amajlije

univerzalne-amajlije

Postoji podela amajlija na religijske, na one sa specijalnom namenom, ali postoje i tzv. univerzalne amajlije. One su namenjene za prizivanje više različitih pozitivnih uticaja, i deluju na različita polja života. Neke od najpoznatijih univerzalnih amajlija su:

  • AUM (OM) – Simbol Oma je mogućnost promene u životu; prevazilaženje poteškoća i rešavanje problema. On deluje na sva životna polja, tako što donosi srećne promene.
  • JING-JANG – Poznati simbol spojenih suprotnosti donosi duhovnu uravnoteženost. U teškim situacijama pomoćiće nam da zadržimo smirenost i da pravilno reagujemo. Olakšava nam prilagođavanje na svaku vrstu promene i jača životne sokove.
  • PTICA FENIKS – Legenda kaže da ptica Feniks nakon što završi svoj životni krug, izgori, te da se iz njenog pepela rađa mladi Feniks – ona je zapravo simbol besmrtnosti. Kada je nosimo kao amajliju, prirodno, doprinosiće da živimo veoma dugo i srećno.
  • ANK – Poznati egipatski simbol života i skrivene mudrosti. Kada ga nosimo kao amajliju uticaće na naše znanje, pomoći će nam da bolje rešavamo sve životne zagonetke, doneće nam moć i ponekada autoritet.
  • DETELINA SA ČETIRI LISTA – Najpoznatiji je simbol sreće, i jedna je od amajlija koju narodi širom sveta nose. Ukoliko je i mi budemo nosili vratiće nam izgubljenu nadu, veru ljubav i sreću.
Facebook Comments