Uroci i crna magija (Načini otkrivanja uroka, prokletstva i crne magije)

Uroci i crna magija  predstavljaju negativan vid energije koji može doneti veliku štetu kroz bolest, finansijske i ljubavne probleme, hroničan umor ili neravnotežu u protoku energije. Da bi otkrili da li smo pod uticajem uroka ili crne magije to možemo uraditi na sledeći način:

, Image: 117752762, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Potrebno je uzeti tri drvceta šibice i jednu posudu sa vodom. Sva tri drvceta šibice treba upaliti, zatim ih ugasiti i baciti u posudu sa vodom. Ukoliko sva tri drvceta padnu na dno posude, to govori da je osoba  pod dejstvom magije i uroka. Ako šibice ostanu na površini vode to prikazuje da nije prisutan urok, kao ni crna magija.

Drugi način za otkrivanje uroka i crne magije je pomoću slike, voska i vode. Potrebno je uzeti fotografiju osobe koja sumnja u prisutnost uroka i crne magije. Na tu fotografiju potrebno je staviti posudu sa hladnom vodom i u nju sipati otopljen pčelinji vosak. Na osnovu dobijenih figura možemo otkriti da li postoje uroci i crna magija. Ravne figure od voska ukazuje da nema prisustva negativnih energija, niti uroka, dok neravne figure u obliku prstena simbolišu prisustvo crne magije, kletve i uroka. Ukoliko u vodi postoji mnogo tačkica od voska one označavaju porodično prokletstvo i štetu koja je nastala od njega. Ova dva načina sa sigurnošću mogu otkriti prisustvo uroka i crne magije, kao i svih negativnih energija koje donose veliku štetu osobi na zdravstvenom, ljubavnom, porodičnom ili poslovnom planu.

Save

Facebook Comments