Vaga – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Možete očekivati bogatu, ali na neki način i zahtevnu ljubavnu godinu. Jupiter u vašem znaku sve do jeseni potenciraće vaše dobro raspoloženje, otvorenost za svet oko sebe i pozitivan stav prema drugima. U takvim okolnostima, ne samo da ćete biti ugodni drugima, nego će iz vas i zračiti ono najbolje što imate u sebi. Mnogi će procvetati kako dugo nisu. Osim toga, ono što će obeležiti ovu godinu jeste i dugotrajni tranzit Venere po Ovnu i po vašoj prirodnoj 7. kući odnosa tokom proleća (od 4.2. do 7.6.) što će vam doneti brojne ljubavne prilike, ali i preispitivanja i analize. Do leta ćete sve staviti na svoje mesto. Od jeseni ćete uživati tiše, ali s ništa manje zadovoljstva. Povoljna Venera biće od 1.1. do 4.1., opet od 6.7. do 1.8. i od 15.10 do 8.11.

007 vaga
KARIJERA: I ovde će se sve vrteti oko Jupitera ili bolje rečeno, oko vas. Šta god radili, bićete primećeni. Čak i uz povremena neslaganja u stavovima ili idejama, prilike će se otvarati više ili manje glatko. Godinu bi mogao obeležiti prosperitet u kojem ćete vi napredovati u svakom pogledu. Važno je samo da se ne uspavate od silnog zadovoljstva. Budite skromni i samo radite, a u radu i učenju ćete uživati. Vaši horizonti će se ove godine proširiti i prepoznaćete stvari na višem nivou. Od jeseni će vaše samopouzdanje biti ojačano, a vi još sigurniji u sebe. Tada počinje vreme vašeg finansijskog prosperiteta kad će se neke stvari postati jasnije kroz materijalnu opciju.
ZDRAVLJE & SAVET: Ono najgore je iza vas, pa sad možete mirno i staloženo ići dalje. Nema ugrožavajućih aspekata na vaš znak, a ako i naiđe poneki stres, biće to za vas poput komarca. Okrenite se onom što volite i razvijajte navike po svojoj meri do ravnoteže.

Facebook Comments