Vaga – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Vaše ljubavno samopouzdanje koje je ojačalo protekle godine, ove će godine biti blago poljuljano zbog zahtevnosti kvadratnog Saturna u vašem prirodnom 4. polju porodice i doma. Verojatno ćete se prilagođavati nekim novim okolnostima povezanim sa stanovanjem ili s nekim od članova porodice, no to ne mora biti loše. Tek toliko da ćete ulagati dodatne napore kako bi npr. odradili deo kućnih poslova koji će pripasti vama ili slično. Odlična je vest da će od 16.5. do 6.11. Uran nakon 7 godina izaći iz vašeg prirodnog 7. polja odnosa što znači da ćete mirnije disati i moći planirati ljubav na duže staze. Celi 11. mesec Venera će što retrogradnim, što direktnim hodom oplemeniti vaš znak, a dobro je i od 19.1. do 10.2., od 25.4. do 19.5. i od 7.8. do 9.9.

KARIJERA: Oni koji su prošle godine imali uspeha, ove će godine raditi na učvršćivanju stečenih pozicija. Od svih će se u poslu zahtevati malo više energije nego inače, pa se pripremite na to. Financijski razultati ove bi godine trebali biti natprosečno dobri, a ako u svom poslu povežete maštu, kreativnost i koncepte, sisteme, mogli biste stići daleko i tako sve do 9.11. Nakon tog datuma otvaraju se pak mnogi novi kontakti preko kojih opet možete napredovati, no ne zaboravite na realnu procenu stvari. Ove ćete godine imati snažnu veru u sebe i svoje sposobnosti, a na zemlju će vas spuštati poneki konzervativac, što i nije loše, da ne poletite gde ne treba.

ZDRAVLJE&SAVET: Osećaćete se se dobro većinu godine, a važno je jedino da imate realan odnos prema svojim telesnim i opštim sposobnostima. Da se ne precenite. Stoga uvek napunite baterije na vrieme – opuštanjem, boravkom u prirodi ili sličnim.

Facebook Comments