Vaga – Godišnji horoskop 2019. godina

LJUBAV: Mir koji ste nakon dugo vremena počeli da osećaju u ličnim odnosima učvrstiće se tokom ove godine. I vi ćete postati sabraniji, bistrije gledati prema napred ko vam dolazi u susret, pa ćete osećati i više zadovoljstva u privatnom životu. Naročito se to odnosi na kontakte i komunikacije kojih će celu godinu biti znatno više nego inače, pa će i prilike za nova poznanstva biti brojnije. One Vage koje ove godine misle početi zajednički život s nekim, trebaće uložiti dodatne napore koji se odnose na trud oko nekretnine u kojoj bi živeli. Biće i onih koji će često putovati na kraće destinacije i tamo uživati sa zanimljivim ljudima, a tu je takođe moguća ljubav. Venera će oplemeniti vaš život od 2.3. do 26.3., od 10.6. do 3.7., posebno od 15.9. do 08:10. i opet od 21:12. do kraja godine.

KARIJERA: Poslovi vas neće mimoilaziti, ali vam neće biti ni najvažniji tokom većine godine. Priča oko doma, stana, kuće, nekretnine uzeće vam dosta energije i vremena. Oni pak kojim to nije aktuelna tema, verovatno će gledati da privedu kraju jednu fazu svog života, bilo to učenje ili neka poslovna faza. Učiniće to maksimalno ozbiljno i time otvoriti novu priču u istom. Na radnom mestu povremeno će biti haotično, a neke stvari nejasne. Zbog toga je moguća zbrka oko radnih zadataka što se može manifestovati i kroz gubljenje efikasnosti. Analizirajte realno i planirajte na vreme kako se ne bi trošili tamo gde nije potrebno. Moguće je i da promenite šefa.

ZDRAVLJE & SAVET: Eklipse u vama kvadratnim znacima Jarcu i Raku usmjeravaće vašu energiju van ravnoteže. Ponekad ćete se osećati kao izbačeni iz svog koloseka. Sve je u redu, a vi malo češće radite na unutrašnjem miru i negujte sve čime čuvate svoj mir. Radite ono što vam paše.

Facebook Comments