Vaga – godišnji horoskop za 2015. godinu

Za predstavnike zodijačkog znaka Vaga 2015. biće godina stabilnosti, poboljšanih finansija i ojačanja profesionalne pozicije. Na emotivnom planu može doći do neplaniranih velikih sukoba i konflikata koji će uzdrmati skladnu i harmoničnu poziciju. Osobe rođene u znaku Vage uz pomoć planete Saturn savladaće sve prepreke i probleme koji se odnose na nesporazume sa bliskom osobom iz porodice. Uz spontano delovanje Vage će tokom 2015. dobiti priliku da poprave mnoge segmente u svom životu.

007 vaga

Posao

U prvoj polovini 2015. godine osobe rođene u znaku Vage mogu očekivati uspešnu realizaciju nekih starih projekata. Nove ideje naići će na odobravanje od strane autoriteta. Predstavnici ovog znaka u sferi poslovanja mogu ojačati svoju poziciju. Krajem avgusta 2015. godine Vage mogu napredovati u segmentu karijere i finansija. Mnoge Vage dobiće mogućnost da započnu poslovanje sa novim poslovnim partnerima, što će se odraziti na aktivnije zalaganje, ali i siguran uspeh u budućnosti. Kroz diplomatično delovanje i optimističan pristup osobe rođene u znaku Vage u drugoj polovini 2015. godini očekuje tendencija rasta i povećanje dohotka.

Porodica i ljubavni odnosi

Porodična situacija kod osoba rođenih u znaku Vage tokom 2015. biće obeležena nesporazumima i nedostatkom razumevanja. Stare nesuglasice mogu prouzrokovati česte svađe i loše raspoloženje. Izostanak podrške od strane bliskih članova porodice doneće manjak optimizma i pozitivnog razmišljanja. Vage koje su u dugoročnim partnerstvima mogu doneti važne odluke koje će vratiti potrebno samopouzdanje. Usamljeni predstavnici ovog znaka u 2015. godini imaće priliku da započnu nov emotivni odnos. Od oktobra meseca stabilnost u ljubavi pomoći će mnogim osobama u znaku Vage da uspešno vrate svoje samopouzdanje i prevaziđu sumnjičavost u partnerstvu.

Finansijska situacija

Finansijska situacija u 2015. za predstavnike ovog znaka biće stabilna, a može se očekivati i rast prihoda naročito u periodu leta. Uprkos ostvarenju određenih profesionalnih projekata i finansijskog napretka, Vage mogu osetiti napetost, jer zbog novih ulaganja mogu biti prisutna ograničenja u određenoj meri.

Zdravstvena situacija

Tokom cele 2015. godine osobe rođene u znaku Vage na zdravstvenom planu mogu osećeti tegobe i napetost. Posledice stresa i umora odraziće se na imunitet i emocionalnu neuravnoteženost. Briga o zdravlju naročito u drugoj polovini godine mora biti na maksimumu, jer u suprotnom predstavnici ovog znaka mogu osetiti velike tegobe u bubrezima. U ovoj godini potrebno je obnoviti energiju i na taj način pospešiti zdravlje i unutrašnju harmoniju.

Facebook Comments