Vodolija – Godišnji horoskop 2016. godina

LJUBAV: Verovatno ste tokom prošle godine razbistrili neke stvari u pogledu svoje dugotrajne veze ili pak onog što očekujete od ljubavi. Sad ćete spremni krenuti u ostvarivanje istog. Gradićete svoje odnose korak po korak i nećete ludovati. Biće to dobrodošlo zrelije promišljanje, a druga strana će vam sve više verovati. Utoliko možete očekivati poboljšanja, a naročito u drugom delu godine. Poverenje u vezama će ojačati. Manji problemi mogući su oko teme dominacije u odnosima, no uz vaše nekrute stavove, naćićete načina da to prevaziđete. Nijedan na silu, nego mirom i uvažavanjem, dijalogom. Venera donosi vam sreću u ljubavi od 18.2. do 13.3., potom opet od 25.5. do 18.6., zatim od 31.8. do 24.9. i od 08:12. do 31.12.

vodolija-horoskop1

KARIJERA: U većini poslovnih preduzimanja možete očekivati podršku drugih. Ako radite sami, slobodno pitajte za savet ili će vam nalaženje ulagača ići od ruke. Od jeseni jačaju kontakti s inostranstvom. Celu godinu dobro su postavljeni i poslovi povezani sa kontaktima, učenjem, pa i putovanjima. Budite među ljudima i predstavljajte se s punim pravom. Manji problemi mogući su zbog nedostatka energije u prvom delu godine, pa se pobrinite da sve unapred dobro organizujete i pripremite. Neki se neće slagati sa šefovima, ali neka ne ulaze u dublje rasprave s njima jer će se to pokazati kao pucanj u prazno. Naći ćete ventil u nečem drugom.

ZDRAVLJE & SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte kako biste imali snage za sve što vam dolazi. Ako vam se neki vaši prijatelji učine tužnim, ne dodajte njihovom raspoloženju, nego suprotno – veselite se s onima s kojim možete.

Facebook Comments