Vodolija – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Pred vama je prijatna i uglavnom mirna ljubavna godina. Jupiter u vašem prirodnom 9. polju podsticaće vas da više pažnje obratite na svoje ideale, kako u životu, tako i u ljubavi. Neki će poraditi na poverenju i verovanju, a biće i onih koji će privučeni snagom Božje reči odolevati ljubavnim iskušenjima i uživati u asketizmu. Većina će privatno biti dobro. Duži tranzit Venere po    vašem prirodnom 3. polju tokom proleća iznedriće intenzivnu ljubavnu komunikaciju, pa nisu isključena ljubavna pisma i izjave putem Interneta ili bukvalno, na papiru. Sve će biti obojeno i dozom romantike koju ćete dopunjavati povremenim iznenađenjima. Neki će takođe i putovati zbog ljubavi. Povoljna Venera biće od 1.1. do 4.1., onda opet od 6.7. do 1.8. i isto od 15.10 do 8.11.

011 vodolija
KARIJERA: Ako još učite, bilo kao učenik ili kao student, ova bi vam godina trebala doneti dobre rezultate. Okolnosti će vam ići na ruku, no jasno, teba i učiti. Oni pak koji rade, dobiće priliku za stručno usavršavanje ili delovanje u inostranstvu. Od jeseni će uslediti direktniji razvoj karijere i potpora uglednih ljudi ili će vaš ugled u poslu jednostavno porasti. Prilike za napredovanje bit će sve značajnije, barem vama. Većinu godine na poslu ćete funkcionisati odlično, bićete britki na jeziku, oštroumni, pametni, dobro organizovani. Poštovaćete i tradicionalne vrednosti i nešto sasvim novo čemu ste inače skloniji. Spojićete jedno s drugim na prelep način.
ZDRAVLJE & SAVET: Sve sporije planete tokom većine godine imaće podupirući aspekt na vaš znak, što znači da ćete u kondicijskom i zdravstvenom smislu prosperirati. Od jeseni će kvadratni    Jupiter doneti poneko preterano užvianje, pa ne zaboravite stati na loptu na vreme.

Save

Facebook Comments