Vodolija – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Ove godine vaš će se ljubavni život odvijati više manje uobičajeno. No važne promene događaće se na malo dubljem nivou i to najviše zato jer će se Sunčeva i Mesečeva pomračenja događati u vašem prirodnom 1. i 7. polju. To znači da ćete biti u iskušenjima da menjate sebe u odnosima i svoje odnose uopšteno, kao i svoj stav prema istim. Iz toga se mogu izroditi bitne promene koje ne moraju odmah biti ostvarene, ali mogu biti početak puta prema nečem novom. Datumi eklipsi su 31.1., 15.2., 27.7. i 11.8. Oko tih dana (plus minus par dana) budite pažljivi prema sebi i(li) svojoj najdražoj osobi, budite kooperativni i odluke donosite barem dan kasnije od istih. Dobra Venera osvežiće vas od 19.1. do 10.2., od 25.4. do 19.5., od 7.8. do 9.9. i od 1.11. do 2.12.

KARIJERA: Dobar Jupiter u Škorpiji u vašem prirodnom 10. polju karijere podupiraće vaše napredovanje i ostvariće vam lepe prilike za razvoj sve do 9.11. Nakon tog datuma neki će ubrati plodove svog rada i dobiti zaslužena priznanja. Ipak, većinu godine vaš će se fokus vretti oko nekih sasvim neuobičajenih tema (ništa čudno za Vodoliju) poput istraživanja nepoznatog kojem ćete pristupati vrlo ozbiljno, moguće selidbe i menjanja mesta boravka bar privremeno (posebno naglašeno od maja do novembra), kao i angažmana oko netipičnih načina zarade (no ipak legalnih). Svo to šarenilo učiniće vas još zanimljivijom osobom u očima drugih.

ZDRAVLJE&SAVET: Vaša podsvest serviraće vam povremeno možda neke neugodne sadržaje, pa se pobrinite za uredan ritam kretanja i spavanja, malo više opuštanja, joge ili nekih kvalitetnih relaksacijskih tehnika. Ostalo je u redu.

Facebook Comments