Vodolija – godišnji horoskop za 2015. godinu

Za osobe rođene u znaku Vodolije 2015. biće godina transformacije i reformi. Blogotvoran uticaj planete Jupiter doneće velike blagodati u području karijere i profesionalnog napretka. Vladar zodijačkog znaka Vodolije Uran omogući će predstavnicima ovog znaka da budu samopouzdaniji, sigurniji i plasiraju nove originalne koncepte u radu. Problem u komunikaciji i promenljivo finansijsko stanje obeležiće celu 2015. godinu. Vodolije će imati burnu godinu sa puno prevrata, kako naprofesionalnom, tako i na emotivnom planu.

 

011 vodolija

Posao

Poslovni napredak u 2015. godini zavisiće od individualnog zalaganja, podrške i pokretanja inovativnih ideja. Mnoge osobe rođene u znaku Vodolije kroz nove poslovne kontakte uspešno će sprovesti svoje originalne projekte i na taj način obezbediti sebi bolju profesionalnu poziciju. Prihodi u drugoj polovini godine mogu biti promenljivi, ali pre preuzimanja rizika potrebno je najpre proceniti svoje potencijalne mogućnosti. Mnogi snovi iz prošlosti mogu biti ostvareni upravo u 2015. godini, jer će pozitivno delovanje Urana na ovaj horoskopski znak doneti iznenađenje kada se to najmanje bude očekivalo.

Porodica i ljubavni odnosi

Na porodičnom planu od meseca aprila osobe rođene u znaku Vodolije mogu imati nesklad ili nesuglasice sa nekim članom svoje porodice. Ova situacija zahtevaće veće usklađiavanje, prihvatanje tuđih stavova i pažljiviju komunikaciju. Na emotivnom planu zauzete Vodolije u prvom delu 2015. godine imaće priliku da poprave i izglade eventualne nesporazume i ojačaju strast u svom odnosu. Usamljeni predstavnici ovog znaka tokom jula meseca mogu upoznati svog budućeg bračnog partnera. Pojedine Vodolije mogu prekinuti postojoći dugoročni odnosi zbog ljubomore i od avgusta krenuti u nove početke.

Finansijska situacija

Na planu finansija osobe rođene u znaku Vodolije tokom prolećnih meseci mogu pronaći novi izvor prihoda. Pokretanje novih projekata može dati rezultate tek krajem godine. Predstavnicima ovog znaka se savetuje da se u ovoj godini ne oslanjuaju na novčana sredstva svog partnera, jer tu može doći do neočekivanih obrta. Preuzimanje većih poslovnih rizika može destabilisati postojeću finansijsku situaciju kod ovih znakova.

Zdravstvena situacija

Osobe rođene u znaku Vodolije tokom 2015. godine neće imati većih zdravstvenih tegoba, ali oslabljen imunitet može doneti određene probleme. Nervni sistem  može biti prenapregnut što će se odraziti na manjak harmoničnog delovanja. U ovoj godini potrebno je više mentalnog opuštanja u prirodi i jača duhovna harmonizacija.

Facebook Comments