Značenje boje oblaka u snu

Još od drevnih vremena, određeni simboli imali su poseban značaj, jer su predstavljali poruke transformacije i duhovnog preobražaja. Snovi se razlikuju po strukturi, mogu imati pozitivan ili negativan simboličan značaj.

 

 

Oblaci u snovima predstavljaju izazove, mogućnosti, iluzije i beg u svet mašte. U interpretaciji oblaci se takođe povezuju sa konceptom duhovnosti, ali  mogu biti i upozorenje na prisustvo izvesnih ograničenja.

Snovi o oblacima odnose se na naš unutrašnji svet, želje, težnje i emocije. Pomeranje oblaka u snu najava su povoljnosti. Snovi o oblacima otkrivaju i naše emocionalno stanje, odnose sa drugima.

Beli oblaci u snovima označavaju unutrašnju snagu i plemenitost.

Crni oblaci u snovima naznaka su predstojećih opasnosti i teškoća. Oni simbolišu odstupanje od pojedinih normi u energiji i odsustvo duhovnih blagoslova.

Plavi oblaci u snovima odnose se na duhovno područje i neophodnost rešavanja određenih situacija koje snivaču donose nemir i tegobu.

Žuti oblaci u snu ukazuju na nejasne težnje sanjara, njegovu kreativnu stranu i nesklad u emocionalnom području. U interpretaciji žuti oblaci takođe se povezuju sa bolešću.

Sivi oblaci u snu simbolišu događaje iz prošlosti.

Crveni oblaci u snu predstavljaju emocije i negativne promene. U tradicionalnoj interpretaciji snova, crveni oblaci povezuju sa sa emocijom bola i teškim situacijama sa kojima će se osoba suočiti.

Svetlo roze oblaci u snu nagoveštaj su predstojeće sreće, radosti i zadovoljstva.

Srebrna boja oblaka u snu predstavlja završetak tegobnog perioda i nove mogućnosti.

Puno svetlo plavih oblaka u snu simboliše povoljnost i pozitivna rešenja situacije.

Ružičasti oblaci u snu naznaka su iskrenih osećaja u ljubavi. Ukoliko snivač dodirne ružičasti oblak u snu to najavljuje ostvarenje želje.

Tamni oblaci u snu iznad snivača označavaju otežanja u području karijere i zdravlja.

Facebook Comments