Značenje životinja u snovima

Snovi o životinjama simbolišu želje i uopšteno se povezuju sa aspektom intuicije, instinkta i novih životnih pravaca. Veruje se da divlje životinje u snovima predstavljaju područje rada, zanimanja i profesije, dok kućni ljubimci simbolišu sferu porodice, ljubavi i doma. Snovi u kojima je osoba napadnuta od strane životinja ukazuje na period velikih teškoća, otežanja i prepreka. Snovi o životinjama mogu imati pozitivno ili negativno značenje.

Mačka označava simbol ženstvenosti i seksualnosti. Ukoliko osoba sanja da je napadnuta od mačke to znači da će pretrpeti izvesnu štetu i gubitak. Sanjati mačku koja grebe po vratima predstavlja neprijatelje koji žele naneti štetu sanjaru.

Leopard u snovima je simbol rivala i neprijatelja.

Konj u snovima je simbol muške snage. Beli konj u galopu ukazuje na uzvraćenu ljubav i strastvenost. Ali ukoliko se sanja mršav konj to predočava na nedostatak samopouzdanja i duhovnosti u svakodnevnom životu.

Slon je simbol moći i snage. Suočiti se sa slonom u snu označava teškoće u svakodnevnom životu.Videti slona koji vam ide u susret najava je velikih prepreka.

Lisica u snovima označava obmanu, prevaru i lukavstvo. Ovakvi snovi upozoravaju sanjara na predstojeću opasnost i izdaju od strane bliskih ljudi. Ugriz lisice najava je neverstva u ljubavi.

Žirafa u snovima ukazuje da više pažnje treba posvetiti detaljima i objektivnije sagledati sadašnju situaciju. Ovaj san takođe govori o neophodnosti veće tolerancije prema drugim osobama.

Pas u snovima označava druženje, vernost i lojalnost. Videti besnog psa u snu predstavlja probleme na emocionalnom planu i moguć prekid veze.

Bik označava simbol strasti i jačine. Beli bik u snovima najava je da će sanjar uspešno rešiti neke probleme. Crni bik u snovima nagoveštaj je lukavih i veoma opasnih neprijatelja. Biti povređen od bika u snu ukazuje da će osoba imati dosta problema.

Divlja svinja u snovima je simbol instinkta. Sanjati napad divlje svinje govori o neprijatelju koji nam može naneti veliku štetu i zbog koga možemo biti na materijalnom gubitku. Hvatanje ili ubijanje divlje svinje smatra se vrlo dobrim znakom u snu, jer simboliše pobedu nad neprijateljima.

Dabrovi u snovima su simbol marljivosti i rada. Videti ovu životinju u snu smatra se dobrim predznakom i najavom uspeha u poslovnim projektima. Takođe, dabrovi predstavljaju rast duhovnosti i odraz su sanjarevih kvaliteta.

Kengur u snovima predstavlja simbol lukavosti i ljudi koji nam žele nauditi. Biti napadnut od kengura u snu predstavlja privremene prepreke i teškoće.

 

Facebook Comments