Snovi o miševima

Miš simbolizuje neravnotežu i povezuje se sa aspektom tajni, narušavanjem vitalne energije, lošim navikama, pohlepom i nekom vrstom krađe. Snovi o miševima smatraju se znakom upozorenja za sanjara i mogućih komplikacija u poslovnom području. Simbolično, miš u snu označava osećaj krivice, gubljenje vremena oko nevažnih stvari, profesionalnu stagnaciju i mržnju drugih ljudi.

Ubiti miša u snu pokazatelj je odličnih poslovnih šansi u bliskoj budućnosti i profita. Ovakava san pokazuje vreme pobede i trijumfa, šanse da se savladaju mnogi izazovi i iskušenja. U interpretaciji snova takođe ukazuje na duhovnu pomoć i zaštitu anđela čuvara.

Ukoliko osoba traži miša u snu to označava njegovu potragu za boljim poslovnim prilikama. Veliki broj miševa u snu ukazuju da će porodica biti izložena mnogim klevetama i intrigama. San o crnom mišu označava neugodne događaje i tugu, dok beli miš predstavlja neočekivani dobitak.  Crni miš u snovima označava simbol okrutnosti, laži i loše sreće. Ovaj san može biti naznaka da je sanjar pod uticajem nekoga ili nečega što ga dosta ometa i doprinosi stagnaciji.

Videti miša u snu naznaka je da se osoba mora čuvati svojih rivala i protivnika u svakodnevnom životu. Mrtav miš u snu ukazuje da sanjar mora biti oprezniji. Ovakav san predstavlja ljude iz našeg okruženja koji oduzimaju našu energiju i vreme.  Ako sanjate mrtvog miša to može ukazivati na prisustvo izvesne nelagode, problema ili aspekt nezadovoljstva.

Videti sebe ili druge osobe u snu da jedu miša označava nemirnu savest. Kada osoba sanja da miševi dolaze u njen dom  to simboliše veliku smrtnu opasnost za voljenu osobu. Ujed sivog miša u snu označava zlo usmereno prema sanjaru.

U interpretaciji snova, miševi su takođe sinonim za prljavštinu, bolesti i negativnu energiju. Okruženje u kome vidimo miša takođe upućuje na ono područje života kome treba posvetiti više pažnje. Videti miša u blizini radnog stola u snu simbolično se nadovezuje za određen vid manipulacije ili prevara. Ako je osoba sanjala miša u kući to označava smanjenu vitalnu energiju, štetu i uticaj neprijatelja.

Još jedan detalj vezan za snove o miševima odnosi se na percepciju sanjara. U tom smislu, snovi o miševima pokazuju prisutnost smetnji vezanih za vizije i ostvarenje želja sanjara u životu. No, sa druge strane može odražavati prikriven uticaj drugih osoba u cilju nametanja izazova i iskušenja.

Uopšteno, snovi o miševima mogu označavati lukave i podmukle prijatelje, spletke, gubitke i prevare. Oni nam ukazuju na nepoverenje, finansijske probleme, pogoršanje i neuspeh. Ovakvi snovi nose nam određenu poruku, posebno u području psihičkog i fizičkog zdravlja.

  • Lucija / Kod #136




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Damir / Kod 127




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: ASTROLOGIJA – NATALNA I HORARNA, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE PORUKE, ANĐEOSKO ENERGETSKO ČIŠĆENJE SAVJETOVANJE IZ OBLASTI ZAKONA PRIVLAČENJA

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Ivančica / Kod 108




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT, KRISTALOTERAPIJA, SUDBINSKE KARTE, TUMAČENJE SNOVA, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min